EVALIGHT - Lămpi, veioze, aplice, spoturi, mobilă și decorațiuni

EVALIGHT - Lămpi, veioze, aplice, spoturi, mobilă și decorațiuni

actualizat la
18.06.2021
vizualizări
4785
5 voturi
status
actualizat

Rețeaua de magazine EVALIGHT vine în ajutorul clienților săi cu numeroase corpuri de iluminat: candelabre, lustre, aplice, spoturi, veioze și lămpi de calitate, în diverse modele, forme și mărimi. Totodată, magazinul online pune la dispoziție obiecte de mobilier (scaune, măsuțe, dulapuri, noptiere, paturi, birouri, biblioteci și multe altele), elemente textile (perne și fețe de pernă, covoare și blănuri naturale), dar și elemente decorative (oglinzi, tablouri, ghivece, vaze).

EVALIGHTProdusele sunt menite să transforme un simplu spațiu într-o oază de relaxare. Corpurile de iluminat, obiectele de mobilier, elementele decorative sunt special concepute pentru o gamă extinsă de spații: vile și case de lux, birouri, săli de conferințe, expoziții, galerii de artă și cultură, biserici, saloane pentru petreceri, nunți și alte evenimente speciale, restaurante, hoteluri, baruri, centre spa & wellness.

Personalul firmei este bine instruit și pregătit să ofere consultanță de specialitate atât clienților care vizitează showroom-ul, cât și celor care comandă produsele online, telefonic sau prin e-mail.

Compania este distribuitor unic al unor branduri cu vechime și prestigiu internațional, printre care se numără Faro Barcelona Spania, Bejorama Spania, Glass LPS Cristal Bohemia, Tekielak Polonia, Sollux Lighting și mulți alții.

Produsele EVALIGHT sunt combinația perfectă dintre eleganță, unicitate, funcționalitate și confort în utilizare, fiind accesibile clienților din întreaga țară.

De-a lungul timpului, compania a adunat un număr impresionant de clienți, păstrând standardele de calitate și serviciile impecabile și colaborând cu producători de renume pentru un rezultat inegalabil în ceea ce privește comercializarea corpurilor de iluminat.

EVALIGHT - distribuitor unic al unor branduri cu vechime

Faro Barcelona Spania are o expertiză de peste 60 de ani în producerea corpurilor de iluminat şi lustrelor, proiectate în stil unic, cu un design modern. Totodată, compania pune la dispoziţia designerilor, arhitecţilor, magazinelor şi centrelor comerciale, un catalog complet de ventilatoare şi sisteme de iluminat profesionale.

Beijorama, producător recunoscut în industria corpurilor de lumină de înaltă calitate, oferă candelabre din bronz, lămpi clasice cu piese decorative din cristal și bronz, candelabre în stil modern, aplice, lustre și alte soluții de iluminare, toate produse manual, cu un design aparte.

Lustre cristal Bohemia pune la dispoziția clienților o gamă diversificată de candelabre de cristal, clasice și moderne, toate realizate din materiale de calitate cu forme atemporale. Elementele corpurilor de iluminat sunt realizate cu grijă, iar pictura, emailarea și șlefuirea se fac manual. În cazul comenzilor speciale, candelabrele marca Bohemia pot veni cu ornamente Swarovski sau Strass Spectra. Pe lângă candelabre, se comercializează lustre și pendule de diferite forme și mărimi.

În magazinul EVALIGHT veţi găsi o colecţie unică de lămpi antice din alamă patinată, realizate manual, prelucrate atent şi în mod ecologic, marca Tekielak Handmade Polonia. Suprafaţa de alamă patinată se obţine printr-un proces de prelucrare special, ceea ce face ca aceste lămpi să aibă un aspect artizanal inedit.

Sollux Lighting, un brand inovator din Polonia, oferă o colecţie de corpuri de iluminat inovatoare şi proiectate în stil unic pentru a crea o atmosferă sofisticată şi elegantă. Lămpile şi corpurile de iluminat sunt prelucrate manual, în cooperare cu meşteri polonezi cu experienţă.

Galerie fotografii EVALIGHT - Lămpi, veioze, aplice, spoturi, mobilă și decorațiuni

Contact EVALIGHT SRL

 • Telefon: 0785 292 548
  Fax: 0256 218 429
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Showroom Dumbrăvița:
  Str. Bartok Bela, Dumbrăvița, judeţ Timiș
  Tel.: 0256 705 405

  Showroom București:
  Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, Nr.30, parter, Sector 1, București
  Tel.: 031 42 07 766
   
  Depozit:
  Calea Sagului, nr. 153, Timișoara

  Sediu:     
  Strada Nicolaus Lenau, nr. 5, Arad

  E-mail: 

  Telefon: 0785 292 548; 0786 539 779; 0770 261 740; 0760 240 448; 0770 219 086

 • Adresa WEB: https://www.evalight.ro/

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma EVALIGHT SRL. Pentru orice informaţii, contactaţi EVALIGHT SRL, Tel: 0785 292 548

5 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti EVALIGHT SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

ALFA LED - Corpuri de iluminat cu led - Iluminat exterior - Iluminat arhitectural - Iluminat industrial
15.01.2016
3379 vizualizari

ALFA LED - Corpuri de iluminat cu led - Iluminat exterior - Iluminat arhitectural - Iluminat industrial

ALFA LED (divizie a companiei ALFA CLUJ SRL) comercializează și distribuie la nivel național soluții complete de iluminat cu LED (becuri cu LED, aplice cu LED, proiectoare cu LED etc.) destinate iluminatului industrial, iluminatului exterior, ilumina...
ENERGO LINE - echipamente electrice - accesorii cabluri electrice - mansoane - terminale - izolatori
28.05.2012
11779 vizualizari

ENERGO LINE - echipamente electrice - accesorii cabluri electrice - mansoane - terminale - izolatori

Energo Line Construct dispune de echipamente electrice, accesorii cabluri electrice, conectori si cleme, accesorii iluminat stradal, accesorii centrale nucleare, sisteme de incalzire prin cablu, mansoane, izolatori si altele, de la cei mai important...