Panouri-radiante-infrarosii.ro - Panouri radiante cu infraroșu

Panouri-radiante-infrarosii.ro - Panouri radiante cu infraroșu

actualizat la
26.08.2019
vizualizări
2878
1 voturi
status
actualizat

Panouri-radiante-infrarosii.ro pune la dispoziția clienților o gamă largă de panouri radiante infraroșu care au ca scop încălzirea locuinței într-un mod cât mai eficient. Compania Panouri-radiante-infrarosii.ro realizează lucrări de încălzire prin panouri radiante la spații rezidențiale, industriale, cât și la exterior (spații pentru fumători, terase deschise, etc.).

Încălzirea electrică cu panouri radiante infraroșu reprezintă cea mai bună alegerea. Această opțiune prezintă o listă lungă de avantaje. Garanție până la 10 ani, consum de energie cu până la 50% mai mic față de alte sisteme de încălzire, costuri minime de întreținere, montaj facil și rapid și efecte benefice asupra sănătății sunt doar câteva dintre caracteristicile pe care le prezintă utilizarea panourilor radiante infraroșu.

Panouri-radiante-infrarosii.ro vă oferă panouri radiante cu infraroșu REDUSE cu până la 24%!  Profitați de reducerile actuale: http://www.panouri-radiante-infrarosii.ro/magazin/

 • Panouri radiante cu infraroşu- efecte asupra sănătăţii

Prin prisma radiaţiilor infraroşii emise, încălzirea cu panouri radiante cu infraroşu reprezintă o încălzirea sănătoasă, radiaţiile infraroşii fiind recunoscute pentru efectele lor benefice asupra organismelor vii. Prin instalarea de panouri radiante cu infraroşu în locuinţă beneficiaţi de: îmbunătăţirea aspectului pielii, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine, reducerea celulitei, efecte benefice asupra psihicului, dilatarea vaselor sangvine periferice, relaxarea şi calmarea muşchilor încordaţi, etc.

Radiaţiile infraroşii generate de panourile radiante cu infraroşu sunt radiaţii infraroşii de undă lungă, fără efecte negative asupra organismului uman.

Panourile se pot instala atât pe tavan, cât şi pe un perete lateral. Sunt foarte discrete, nu ocupă mult spaţiu, în anumite situaţii fiind chiar inobservabile. Compania Panouri-radiante-infraroşii.ro vă pune la dispoziţie o gamă variată de panouri radiante cu infraroşu, printre acestea numărându-se şi panourile radiante cu infraroşu cu aspect de plasmă TV şi panourile radiante personalizate, cu aspect de veritabile tablouri.

Toate detaliile le puteţi obţine de la cei de la www.panouri-radiante-infrarosii.ro

Achiziționându-vă panouri radiante cu infraroșu de la Panouri-radiante-infrarosii.ro aveți garanția faptului că ați colaborat cu profesioniști, fiind capabili de a vă face cele mai bune recomandări.

Dimensionarea este foarte importantă în acest domeniu, garantând o temperatură ambientală plăcută și un consum redus de energie.

Cu vastă experienţă în domeniul încălzirii cu panouri radiante cu infraroşu, cei de la Panouri-radiante-infraroşii.ro vă pot face cele mai bune recomandări!

Panouri-radiante-infrarosii.ro livrează produsele la nivel național și vă pune la dispoziție opțiunea de a le personaliza, pentru un aspect cât mai plăcut a spațiului în care vor fi instalate. Panourile radiante infraroșu sunt ușor și rapid de montat, economisind timp și o sumă semnficativă de bani. Firma vă stă la dispoziție cu un portofoliu extins de produse și sfaturi pentru a alege modelul de panouri care vi se potrivește cel mai bine.

Avantajele utilizării panourilor radiante pentru încălzire

 • Garanţie mare (5-10 ani)   
 • Durată mare de utilizare (25-30 ani)
 • Consum de energie cu până la 50% mai mic faţă de alte sisteme de încălzire
 • Costuri foarte mici de întreţinere
 • Uşor de montat
 • Reglează umiditatea  
 • Elimină igrasia
 • Nu necesită avize şi recomandări
 • Montaj simplu şi într-un timp foarte scurt
 • Fără revizii periodice sau alte asemenea
 • Efecte benefice pentru sănătate
 • Design plăcut, mai ales în cazul panourilor radiante cu infraroşu personalizate

Galerie fotografii panouri-radiante-infrarosii.ro - panouri radiante cu infraroșu

Contact Panouri-radiante-infrarosii.ro

 • Telefon: 0727 847 616 / 0758 872 506
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Popa Ion Bogdan
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB: http://www.panouri-radiante-infrarosii.ro
 • Adrese:

  Șoseaua Berceni, Nr. 16, Sector 4, București

  Livrare și în Constanța!

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma Panouri-radiante-infrarosii.ro. Pentru orice informaţii, contactaţi Panouri-radiante-infrarosii.ro, Tel: 0727 847 616 / 0758 872 506

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai colaborat sau cunoşti Panouri-radiante-infrarosii.ro, poți acorda un vot în CONSTANTA CONSTRUCT:

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

UNIC ENERGO INSTAL - PANOURI RADIANTE CU INFRAROȘU și PLASME TERMICE
20.01.2020
38 vizualizari

UNIC ENERGO INSTAL - PANOURI RADIANTE CU INFRAROȘU și PLASME TERMICE

Compania UNIC ENERGO INSTAL, cu peste 10 ani de experiență și 3000 de proiecte realizate, vă prezintă soluții moderne și flexibile de încălzire cu infraroșu care se recomandă prin nivelul înalt de eficiență! Aceasta oferă o gamă variată de panouri ra...
GEA GASINSTAL - Instalații termice, instalații de gaze și centrale termice
19.05.2017
2596 vizualizari

GEA GASINSTAL - Instalații termice, instalații de gaze și centrale termice

GEA GASINSTAL se ocupă cu proiectarea și execuția instalațiilor de gaze și instalațiilor termice, dar și vânzarea de materiale pentru instalații termice și centrale termice. Firma Gea Gasinstal lucrează cu materiale de cea mai bună calitate de la măr...
FOCUS FUTURE ENERGY - sisteme de incalzire Constanta - panouri radiante - panouri solare
17.09.2012
7714 vizualizari

FOCUS FUTURE ENERGY - sisteme de incalzire Constanta - panouri radiante - panouri solare

Focus Future Energy - Tehnologie de ultima ora cu efecte terapeutice exceptionale Compania Focus Future Energy are ca principal obiect de activitate comercializarea si instalarea sistemelor de incalzire. Focus Future Energy ofera clientilor sai panou...