Power Ann Partner - Hidroizolații hale, hidroizolații cu membrană PVC și hidroizolații la cheie

Power Ann Partner - Hidroizolații hale, hidroizolații cu membrană PVC și hidroizolații la cheie

Actualizat la
12.09.2017
983
Vizualizări
 Telefon
 • Telefon:
  0743 390 004
 • Persoana de contact:
  Naftănaila Adelin
Nume firma: POWER ANN PARTNER SRL
Domeniu de activitate: Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale
Firma Power Ann se ocupă cu lucrări speciaizate de hidroizolații la cheie, hidroizolații pentru hale și hidroizolații cu membrană PVC pentru construcții industriale de anvergură. Firma dsipune de personal calificat în domeniu, oferind și mentenanță hale și reparații hidroizolații.

Hidroizolațiile cu membrană PVC sunt recomandate deoarece sunt durabile și au o rezistență ridicată la razele UV, diferiților agenți chimic, dar și rezistență la întindere și rupere. Cu ajutorul membranelor PVC umiditatea excesivă iesie din construcție și suprafața izolată rămâne aerisită. O hidroizolație bine făcută protejează clădirea de factorii negativi ai inflitrației apei precum igrasia și mucegaiul.

Power Ann Partner - Hidroizolații pentru hale, cu membrană PVC și hidroizolații la cheie

Pentru hidroizolații bine făcute alegeți echipa Power Ann Partner, oameni calificați în domeniu care oferă consultanță de specialitate, soluții complete de hidroizolație dar și reparații hidroizolații.
ant-rozetsky-272965

Servicii oferite de POWER ANN PARTNER:

 Hidroizolații la cheie
 • Hidroizolația este necesară oricărei tip de construcții indiferent dacă este una nouă sau veche deoarece umzeala și infiltrațiile de apă afecteză locuința, cât și sănătatea celor din interiorul ei.  Ignorarea umezelii care se instalează pe pereți poate amenința integritatea structurală a unei clădiri și poate duce la cheltuieli costisitoare. Compania Power Ann Partner este aliatul tău de încredere în oferirea serviciilor specializate de hidroizolații!
Hidroizolații cu membrană PVC
 • Hidroizolațiile cu membrană PVC sunt soluții moderne și profesionale potrivite pentru acoperișurile industriale, terase orizontale sau înclintare, șarpante și multe altele. Membrana se fixează mecanic iar apoi prin lipire cu aer cald, astfel formându-se legături omogene de o capacitate portantă ridicată. Calitățile membranei PVC sunt rezistența la razele ultraviolete sau la orice atac al organismelor biologice precum fungii, bacterii, dar și la intemperii.
Hidroizolații hale
 • Pentru o etanșietate performantă se instalează sisteme de hidroizolatii atât pentru acoperișuri, cât și pentru fundații. Hidroizolațiile pentru fundații sunt esențiale pentru orice tip de construcție, putând astfel înlătura problemele infiltrării apei, iar hidroizolarea acoperișurilor asigură protecție împotriva intemperiilor. Power Ann Partner oferă tuturor clienților soluții complete de hidroizolații pentru toate tipurile de hale, fie ele industriale, agricole sau depozite.
 • Reparații hidroizolații
 • Mentenanță hale

Date de contact POWER ANN PARTNER SRL:

 • Telefon: 0743 390 004
  Fax: Nespecificat
 • Persoana de contact: Naftănaila Adelin
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adresa WEB:
 • Adrese:
  • Str. Ghiocei, Nr. 8, Ap. 2, Ploiești