ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

actualizat la
24.02.2023
vizualizări
16209
6 voturi
status
actualizat

ROBY FOODS deține 25 de ani de experiență în executarea tencuielilor mecanizate și a șapelor mecanizate, reușind să asigure servicii de înaltă calitate cu ajutorul unei echipe calificate și a unei dotări tehnice moderne.

FireShot Capture 203 Despre noi Tencuieli si Sape tencuielisisape.ro dotare moderna

Pentru execuția tencuielilor mecanizate, societatea operează cu Pompa Turbosol, eliminând riscul unui perete cu imperfecțiuni sau denivelări, dar și a crăpăturilor generate de placarea cu gips-carton.

Șapele mecanizate realizate de companie au un timp de execuție scurt și costuri reduse, datorate automatizării și tehnologizării procesului de lucru.

Totodată, în special pentru lucrările care implică execuția tencuielii, ROBY FOODS se poate ocupa și de gletuire, cu materiale alese de client sau puse la dispoziție de companie.

ROBY FOODS - Șape și tencuieli executate mecanizat

Cu o capacitate totală de peste 1400 metri pătrați pe zi, ROBY FOODS poate duce la îndeplinire proiecte urgente, fără a face rabat de la calitate!

Prin automatizarea unor etape, tehnologia modernă a permis reducerea costurilor cu manopera, astfel că șapele și tencuielile executate mecanizat au un cost mai mic față de cele executate tradițional.

Firma este formată dintr-o echipă de oameni cu experiență organizată, motivată și eficientă, care acordă atenție fiecărei lucrări, indiferent de complexitate și durată, un lucru important fiind satisfacerea nevoilor și cerințelor clientului.

Dotarea tehnică performantă, personalul cu experiență, atent selecționat și bine motivat, permit companiei ROBY FOODS să răspundă într-un timp cât mai scurt solicitărilor dumneavoastră, indiferent de volumul de lucru, la un nivel calitativ ireproșabil.

Calitatea este cartea de vizită a companiei ROBY FOODS, precum și o reflexie a muncii și a perseverenței.

ROBY FOODS - Calitate mai presus de toate!

Galerie fotografii ROBY FOODS - Tencuieli și șape mecanizate

Servicii oferite de ROBY FOODS:

Execuție ȘAPE MECANIZATE în Constanța:

 • Suprafața pardoselii trebuie să fie plană, fără denivelări sau crăpături, cu rezistență în timp, în orice situație - fie că va fi utilizată pentru depozite, subsoluri sau parcări subterane, fie că veți opta pentru acoperiri epoxidice, gresie, parchet sau mochetă. Toate acestea se pot obține numai prin aplicarea corectă a unei șape.
 • Metodele tradiționale de realizare sunt laborioase și costisitoare, deseori rezultatele fiind sunt sub nivelul așteptărilor.
 • Șapele mecanizate, executate corect, îndeplinesc și depășesc cerințele beneficiarilor. Șapele mecanizate au costuri de execuție reduse, și sunt realizate într-un timp scurt, deoarece ROBY FOODS poate executa peste 200 metri pătrați într-o singură zi, cu fiecare utilaj.

Execuție TENCUIELI MECANIZATE în Constanța:

 • Deseori un perete aparent drept, când este iluminat razant, dezvăluie o mulțime de imperfecțiuni și denivelări. Acoperirile cu gips-carton sunt uneori o soluție, pentru că rezultatele de planitate sunt mulțumitoare. Totuși, pot apărea crăpături la îmbinări, iar rezistența poate fi scăzută la impact. Soluția?! Tencuielile mecanizate realizate de ROBY FOODS!

Execuție GLETURI în Constanța:

 • În special pentru cazurile în care sunt executate tencuieli, Roby Foods poate oferi și execuția gletuirii, la prețuri competitive, reduse în funcție de mărimea lucrării.
 • Calitatea execuției și planitatea este ireproșabilă, mergând până la efectul de "oglindă".
 • Materialele de lucru pot fi cele alese de client sau puse la dispoziție de ROBY FOODS.

Contact ROBY FOODS SRL

 • Telefon: 0722 313 128
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Aleea Pelicanului, nr. 16 B, Constanța

 • Adresa WEB: https://tencuielisisape.ro/
6 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ROBY FOODS SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

CATALONIA INOX - Materiale inoxidabile și alte tipuri de inox
30.06.2017
5645 vizualizari

CATALONIA INOX - Materiale inoxidabile și alte tipuri de inox

CATALONIA INOX se ocupă cu importul, distribuția și comercializarea de materiale inoxidabile, a semifabricatelor, produselor și accesoriilor cum sunt tablele din inox, țevi din inox, bare din inox, fittinguri utilizate în industria chimică, alimentar...
MEA METAL APPLICATIONS ROMANIA - Grătare metalice, șine de ghidaj, tehnici de rulare
30.06.2023
4829 vizualizari

MEA METAL APPLICATIONS ROMANIA - Grătare metalice, șine de ghidaj, tehnici de rulare

MEA METAL APPLICATIONS, furnizor de top la nivel european în domeniul industriei de construcții, constituie un grup internațional de companii, care produce și comercializează grătare metalice, rame pentru grătare, kit-uri scări, trepte pentru scări, ...
ANGY DESIGN BUILDING - Constructii case, amenajari interioare si exterioare, demolari cladiri
09.10.2013
9980 vizualizari

ANGY DESIGN BUILDING - Constructii case, amenajari interioare si exterioare, demolari cladiri

Angy Design Building executa constructii civile si industriale, constructii case la rosu sau la cheie, amenajari interioare si exterioare si demolari cladiri in Bucuresti si in Constanta. Angy Design Building are experienta si pregatirea tehnica nece...