Decoreaza casa cu plante

Decoreaza casa cu plante


    Afla cum un gradinar incepator poate arata ca un profesionist.

   Decoreaza casa cu plante
 
      Plantele sunt adaugari frumoase pentru orice decor de camera. In acest articol va voi oferi idei pentru a realiza aranjamente placute pentru orice camera din locuinta ta.
  • Afla care este stilul tau de decor, inainte de selectarea plantelor. De exemplu, stilurile modern, contemporan arata cel mai bine cu plante cu linii fine, care au forme alungite si subtire; ferigile se potrivesc intr-un decor Victorian; si cactusii sunt completarea perfecta pentru stilul exotic.
Plante de interior
 
  • Daca doresti sa grupezi o serie de plante impreuna pentru a adauga impact, asigura-te ca ai selectat plante care au cerinte similare de lumina si apa pentru aranjament.
  • Grupurile de plante arata cel mai bine atunci cand inaltimile lor sunt variate. Caramizile acoperite cu tesatura ofera o platforma usor de realizat pentru ghivece. 
  • Grupeaza un numar de plante intr-un singur container. Va functiona orice recipient mare, ca un cos, de exemplu. Aminteste-ti ca este mai bine sa foloseti plante similare in ceea ce priveste cerintele de lumina si apa. Incearca sa folosesti plante din aceeasi familie. De exemplu, grupeaza diferite ferigi impreuna sau foloseste aceeasi planta cu diferite variante de culori. In primul rand, imbraca fundul unui recipient mare cu o tesatura indoita, astfel plantele vor fi mai vizibile. Liniaza recipientul cu plastic greu, asa cum este sacul de gunoi. Cu toate acestea, vei dori probabil sa uzi plantele la chiuveta. Aranjeaza plantele, inca in ghivece, in container, folosind grupari puternice de culori.
Plante de apartament
 
  • Pentru a crea un punct focal cu plante, utilizeaza plante cu frunze sau cu flori colorate. Daca grupezi cateva plante intr-un container, acopera ghivecele cu muschi sau muschi spaniol pentru un aspect finisat. 
  • Echilibrul si scara sunt importante, atunci cand introduci plante intr-o camera. Cu o camera ingusta si lunga, nu ar trebui sa folosesti plante inalte la un capat de 10 cm. 
  • Pentru un aranjament frumos, incearca sa grupezi violete africane in camera copilului si decoreaza cu jucarii de plus. 
  • Plantele, cum ar fi  azalea and cyclamen sa plante cu foliaj colorat, asa cum este caladium, sunt puncte focale in camera in care sunt amplasate.
Plante pentru decorul casei tale