Modele de tapet

 

Valiza sub forma de dulap: Dresser pe roti pentru oamenii de afaceri


Valiza sub forma de dulap: Dresser pe roti pentru oamenii de afaceri
 
 
Indiferent de cat de mult incearca, nici un producator nu pare sa poata concepe o valiza pentru afaceri, unde hainele sunt pregatite, inca de cand ajungi la destinatie - si nu stii niciodata ce vei gasi atunci cand vine vorba de un dulap de hotel.

 
 
 
 
Valiza sub forma de dulap: Dresser pe roti pentru oamenii de afaceri Citeşte mai mult...
 

Lumina ascunsa transforma scaune in timpul zilei in mese pe timp de noapte


Lumina ascunsa transforma scaune in timpul zilei in mese pe timp de noapte
 
 
 
Categoric un scaun. Nu, stai..cu siguranta o masa ce dispune de corpuri de iluminat built-in. Totul in legatura cu acest set, in timpul zilei, pare sa sugereze ca este un scaun: o platforma de sedere si patru picioare, doua dintre care se extind in sus pentru a sustine un spatar. Dar in acest element final definitoriu ascunde un mic secret - un dispozitiv exterior de iluminat incastrat in mod invizibil, ce lumineaza suprafata de mai jos, transformandu-l intr-o simpla masa cu lumini, pe timp de noapte.

 
 
 
 
Lumina ascunsa transforma scaune in timpul zilei in mese pe timp de noapte Citeşte mai mult...
 

Corpuri de iluminat ce plutesc deasupra mesei si a pardoselii


Corpuri de iluminat ce plutesc deasupra mesei si a pardoselii
 
 
 
 
Ceea ce a inceput cu un model unic de lampa plutitoare a evoluat intr-o colectie intreaga de corpuri de iluminat de podea si de masa, ce foloseste tehnologii de levitatie in moduri creative si da, acestea sunt absolut reale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Corpuri de iluminat ce plutesc deasupra mesei si a pardoselii Citeşte mai mult...
 

Scaune si canapele realizate din iarba

Scaune si canapele realizate din iarba

Vara inseamna mai mult timp petrecut in aer liber, in soare, dar National Trust din Marea Britanie a descoperit ca familiile britanice aloca, in medie, 43 de ore pe saptamana in interiorul casei, pe canapea. Acesta inseamna un total de 13 saptamani pe an. Pentru a scoate oamenii afara din casa si in natura, National Trust a lansat zece canapele imense realizate din iarba in toate locatii importante din Marea Britanie. Nu exista televizoare, nici laptop-uri - doar spatii unice pentru a petrece mai mult timp in aer liber alaturi de familie.

Scaune si canapele realizate din iarba Citeşte mai mult...
 

Rafturi invizibile pentru biblioteca ta


Cablurile ascunse si rafturile din sticla ascunse nu sunt elemente noi. Totusi, aceste configuratii sugereaza ceva dincolo de factorul de uimire al acestor suporturi standarde secrete, posibilitatile ce variaza de la elemente geometrice rigide la tipare mai abstracte si sculpturale.

Rafturi invizibile pentru biblioteca ta
 
Rafturi invizibile pentru biblioteca ta Citeşte mai mult...
 

Eco-lumina - 100% baterie incarcata prin energia umana omului


Modelate dupa tipul de ascutitori manuale cu care studentii (unii dintre noi) au crescut cu ele, acestea pot fi unele dintre conceptele cele mai elegante si comode de iluminare alimentate de mana umana, create pana acum. Si in cazul in care asta nu a fost suficient: ca un bonus bizar, poti inca ascuti creioane cu ea!

100% baterie incarcata prin energia umana omului
 
Eco-lumina - 100% baterie incarcata prin energia umana omului Citeşte mai mult...
 

Pardoselile hidro ce ascund sub podea piscine interioare


Ca o camera secreta, ascunsa intr-o casa bantuita sau o usa-capcana intr-un conac sumbru, acesta pare a fi ceva la care numai Hollywood-ul s-ar gandi - pe care il poti instala in propria casa. Aceasta lucrare este ceea ce arata ca o podea cu placi ceramice ce aluneca sub suprafata apei.

Pardoselile hidro ce ascund sub podea piscine interioare
 
Pardoselile hidro ce ascund sub podea piscine interioare Citeşte mai mult...
 

Mobilier extensibil: mese din lemn ce se pliaza


Lemnul, de culoare alba si rotund...nimic neobisnuit pentru o suprafata circulara simpla, nu? Dar, aceste sloturi ciudate si santuri de suprafata nu sunt doar pentru spectacol - aceasta masa extensibila are douazeci si doua de piese ce se misca si se pliaza ca o harta din lemn de dimensiuni gigantice.

Mese din lemn ce se pliaza
 
Mobilier extensibil: mese din lemn ce se pliaza Citeşte mai mult...
 

Sisteme de rafturi flotante si rotative


    Suspendand precar pe stalpi de metal subtiri aceste seturi simple de rafturi din lemn si cutii de sticla ce par a pluti in aer, confera incaperii in care sunt amplasate un aspect ordonat si stilat. Mai bine: unele dintre aceste unitati se rotesc pe axa lor, rotindu-se pentru a afisa carti sau alte obiecte decorative.

Sisteme de rafturi flotante si rotative
 
Sisteme de rafturi flotante si rotative Citeşte mai mult...
 

Cabina de dus reglabila si eleganta


Cabina de dus reglabila si eleganta

    Problema cu conceperea unei cabine de dus care sa se potriveasca oricarei abordari este aceea ca noi, oamenii, venim in diferite forme si marimi si, de asemenea, preferam sa facem dus in moduri diferite.
 
Cabina de dus reglabila si eleganta Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 5 Următor Sfârşit

Pagina 1 din 5