Scaune si canapele realizate din iarba

Scaune si canapele realizate din iarba

Scaune si canapele realizate din iarba

Vara inseamna mai mult timp petrecut in aer liber, in soare, dar National Trust din Marea Britanie a descoperit ca familiile britanice aloca, in medie, 43 de ore pe saptamana in interiorul casei, pe canapea. Acesta inseamna un total de 13 saptamani pe an. Pentru a scoate oamenii afara din casa si in natura, National Trust a lansat zece canapele imense realizate din iarba in toate locatii importante din Marea Britanie. Nu exista televizoare, nici laptop-uri - doar spatii unice pentru a petrece mai mult timp in aer liber alaturi de familie.

Mobilierul masiv a fost crescut in aproximativ o luna utilizand toate materiale naturale: baze de paie acoperite cu paturi de iarba verde, in crestere. Aceste camere ciudate in aer liber constau intr-o canapea si o masuta de cafea, permitand familiilor britanice sa iasa din casele lor si, totusi, sa-si petreaca timpul impreuna, intr-un cadru familiar.
 
Canapele din iarba

Sufrageriile in crestere continua au fost plasate in locatii naturale, pitoresti, cu unele aparitii chiar in centrul oraselor. National Trust foloseste mai mult umorul, mai degraba decat sa convinga familiile prin autoritate, sa iasa afara, in frumoasul peisaj britanic.
 
Scaune din iarba

Relaxarea pe o canapea in soare, in unele dintre cele mai frumoase locuri din Marea Britanie, ar putea fi cea mai buna cale de a petrece vara. Cu o cana de ceai si o farfurie de biscuiti, o familie va putea petrece o dupa-amiaza splendida.

Canapele din gazon