Cu ce ne decoram peretii


In primul rand trebuie sa-ti eliberezi mintea de ganduri ca "ce este permis sa fie folosit ca decor de perete?". De ce? Pentru ca atunci cand vine vorba de ceea ce este permis a fi folosit pentru decorarea peretilor ... nu exista reguli! Atunci cand se incearca sa se decoreze, cu un buget limitat, este nevoie sa gandim altfel decat mentalitatea "cheltuiesc pentru a decora".

Cu ce ne decoram peretii
Cu ce ne decoram peretii Citeşte mai mult...
 

Design de mobilier clasic

Acest set unic de mobilier aduce productia in masa si puterea de manipulare a materialelor, a revolutiei industriale - si ii confera o trasatura naturalista artistica, completat cu elemente din lemn sculptate manual pentru a compensa piesele de metal. Mobilierul are un aspect atemporal, mentinandu-se in trenduri de-a lungul timpului.Mese mobilier clasic rustic
Design de mobilier clasic Citeşte mai mult...
 

Oras din ceramica: model urban pentru pardoseli si pereti


Oras din ceramica: model urban pentru pardoseli si pereti
 
Intelegerea proiectarii oraselor are legatura cu scara la care este realizat. Ia aceste placi de perete, de exemplu, care iti va permite sa domnesti peste universul urban propriu, chiar din confortul casei, din bucatarie sau baie - arata ca si betonul, pluta sau ardezie de la o anumita distanta, datorita texturii lor, dar de aproape ele dezvaluie o desfasurare urbana.
 
 
 
Oras din ceramica: model urban pentru pardoseli si pereti Citeşte mai mult...
 

Parchet si pardoseli laminate


Parchet si pardoseli laminatePentru ca Anul Nou se apropie este posibil sa doresti o schimbare. Sigur, ai putea urmari cliseele obisnuite de a merge la o sala de sport sau sa renunti la ciocolata, dar exista mai multe moduri prin care te poti bucura de o schimbare si nu doar tu, ci intreaga familie. Prin urmare, poti sa te gandesti la o renovare a casei, de exemplu.

Parchet si pardoseli laminate Citeşte mai mult...
 

Piscine supraterane pavate cu lemn


Construirea unei piscine supraterane este alegerea cea mai intuitiva in momentul proiectarii unei case - la urma urmei, poti economisi spatiu, mai degraba decat sa fie deplasata prin ingroparea piscinei in subteran. In acest caz, desi, exceptia se dovedeste a fi mult mai frumoasa decat regula.

Piscine supraterane pavate cu lemn
 
Piscine supraterane pavate cu lemn Citeşte mai mult...
 

Mobilier de birou: mobila retro pentru PC-uri moderne


Daca iti place combinatia intre traditional si modern, atunci vei indragi aceasta piesa de mobilier ce protejeaza PC-ul, ce are un aspect vintage realizat de Jeffrey Stephenson. Inspirat de un concurs de design ce facea apel la calculatoare imaginare de la mijlocul secolului, Stephenson a creat o carcasa in stilul retro.

Mobilier de birou: mobila retro pentru PC-uri moderne

 

Mobilier de birou: mobila retro pentru PC-uri moderne Citeşte mai mult...
 

Cea mai usoara metoda de indepartare a tapetului de pe pereti


Indepartarea tapetului de pe pereti este o modalitate buna de a da oricarei camere din casa un aspect revigorant. Cu toate acestea, indepartarea tapetului vechi de pe pereti poate fi un proces consumator de timp si plictisitor. Din fericire, cel mai simplu mod de a elimina tapetul este un remediu casnic, care indepartea atat tapetul, cat si orice reziduuri care ar putea fi lasate in urma.

Cea mai usoara metoda de indepartare a tapetului de pe pereti
 
Cea mai usoara metoda de indepartare a tapetului de pe pereti Citeşte mai mult...
 

Vopsirea camerei copilului


Redecorararea camerei copilului nu trebuie sa fie doar o chestiune de selectare a culorii pentru vopsea. Exista multe idei creative pe care le poti incorpora dincolo de culorile peretilor sau a tapetului. Colaboreaza cu copilul tau pentru a decide cea mai buna modalitate de decorare a camerei lui. Ia in considerare preferintele de culoare, interesele si cat timp va dori sa aiba decorul respectiv, in special atunci cand se introduc picturi murale sau modele complexe in camera sa. Lasa-ti imaginatia sa te conduca pe rute salbatice, pline de culoare si fantezie.

Vopsirea camerei copilului
 
Vopsirea camerei copilului Citeşte mai mult...
 

Tapitare scaune vechi


Re-tapitarea unui scaun este un proiect simplu, perfect pentru incepatori. Daca scaunul este vechi si rupt sau daca este nevoie doar de un aspect nou, schimbarea vechii tapiterii din tesatura a scaunului va crea o piesa unica de mobilier ce se va potrivi cu orice stil sau decor. Avand un scaun tapitat in mod profesional poate fi o activitate costisitoare, in timp ce recuperarea aspectului scaunului realizata de tine este relativ ieftin, prin comparatie. Atunci cand alegi o tesatura, asigura-te ca aceasta va rezista in timp.

Tapitare scaune vechi
 
Tapitare scaune vechi Citeşte mai mult...
 

Cum se curata o saltea


Cu preturile ridicate pentru saltele, uneori are mai mult sens sa achizitionezi o saltea utilizata in loc sa se cheltuie multi bani pe una noua. Din fericire, exista o sarcina simpla, care necesita articole de uz casnic, astfel incat saltelele pot fi curatate, astfel incat sa arate ca si noi.

Cum se curata o saltea
 
Cum se curata o saltea Citeşte mai mult...
 

Cum vopsesti pardoselile


Odata rezervata pentru pridvoare, vopseaua se intoarce la podelele din lemn, cu o frecventa sporita, in special in casele de vacanta. Poti realiza o podea mica in doar cateva ore odata ce totul este pregatit.

Cum vopsesti pardoselile
 
Cum vopsesti pardoselile Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 3 4 Următor Sfârşit

Pagina 1 din 4