Oras din ceramica: model urban pentru pardoseli si pereti

Oras din ceramica: model urban pentru pardoseli si pereti


Oras din ceramica: model urban pentru pardoseli si pereti
 
Intelegerea proiectarii oraselor are legatura cu scara la care este realizat. Ia aceste placi de perete, de exemplu, care iti va permite sa domnesti peste universul urban propriu, chiar din confortul casei, din bucatarie sau baie - arata ca si betonul, pluta sau ardezie de la o anumita distanta, datorita texturii lor, dar de aproape ele dezvaluie o desfasurare urbana.
 
 
 
Aceasta abordare simpla, utilizata de designer-ul/producatorul LEA Ceramiche, imparte spatiile deschise si solide in doua tonuri, iar apoi adauga o nota de trei dimensiuni, prin ridicarea acoperisurilor. Acest lucru creeaza un efect de iluminat fascinant, dar invita, de asemenea, la interactiune - este prea tentant sa-ti plimbi degetele in sus, de-a lungul suprafetei ceramice ondulate.
 
Placi ceramice pentru pereti

In timp ce versiunile texturate sunt destinate pentru pereti (variatiile lor de podea au finisaje netede), ar fi interesant de stiut cat de bine ar lucra aceasta amenajare pentru pardoseli - textura de la degetele de la picioare ar fi una interesanta. Totusi, acest lucru ar fi deosebit de util pentru suprafete mari in camere mari - te-ai pierde in vizualizarea pe distante lungi ce a-i intelege-o stand aproape, in cazul in care ai instalat asta intr-un spatiu prea mic.
 
 Amenajare pereti si pardoseli