Constructii imobiliare noi: casa din policarbonat modern si otel refabricat


O fatada din caramida indreptata catre strada, acesta este design-ul unei case care la exterior are un aspect banal, insa acest exterior ascunde un interior modern, plin de creativitate. In spatiul interior rezultat, prevazut cu o inaltime dubla, s-a indepartat tot, inclusiv mobila, accesorii, echipamente, si apoi inlocuit printr-o interventie moderna de design interior, precum si extins in curtea din spate printr-o "cutie plutitoare".

Constructii imobiliare noi
Constructii imobiliare noi: casa din policarbonat modern si otel refabricat Citeşte mai mult...
 

Meta-Locuinte: Hotel gigant fabricat din case suprapuse


Arta arhitecturala avangardista, ostentativa sau o oroare? O piesa de conversatie interesanta, creativa, dar un cliseu sau de-a dreptul kitsch? Acest hotel nou, situat in Olanda, a starnit interes folosind forma traditionala a caselor si vilelor regionale intr-o stiva suprarealista (unele chiar pareau asezate lateral sau cu susul in jos), ca parte dintr-o structura relativ mare din centrul orasului.

Meta-Locuinte: Hotel gigant fabricat din case suprapuse
 
Meta-Locuinte: Hotel gigant fabricat din case suprapuse Citeşte mai mult...
 

Casa din ciment arata design-ul in detaliu


    La inceput, aceasta casa pare monolitica si robusta - o masa solida turnata pe sit si felii deschise la intervale aparent aleatorii. Ceea ce este, prin urmare, cel mai uimitor in legatura cu aceasta casa este atentia incredibila asupra detaliilor: fiecare unghi taiat in peretele exterior din beton neted variaza in grosime, cu mare precizie.
 
 Casa din ciment arata design-ul in detaliu
 
Casa din ciment arata design-ul in detaliu Citeşte mai mult...
 

Casa portabila se instaleaza intr-un minut


    Aceasta alternativa inventiva de locuinta este rezultatul unei colaborari de design intre biroul de MMAS si arhitectul Cipriano Chas. Echipa de design a avut ca scop dezvoltarea unui prototip a unei case non-permanente, simplu de transportat, prin orice mijloace, in acelasi timp, oferind locuitorilor sai confortul contemporan de baza, in orice context.

   Casa portabila se instaleaza intr-un minut
 
Casa portabila se instaleaza intr-un minut Citeşte mai mult...
 

Zgarie-nori uimitori!


Zgarie-nori uimitori!
 
   Cel mai catastrofic zgarie-nori din lume este inca proaspat intiparit in mintea noastra si fiecare an vede o noua calamitate in obsesia noastra globala, cu construirea de etaje peste etaje, cladiri tot mai mari si mai inalte. Ai crede ca toti arhitectii sunt atenti sa faca astfel incat cladirile lor sa arate la fel de stabile ca si muntii. Ai fi gresit. Datorita materialelor de constructie moderne si a magiei ce sta in spatele arhitecturii, noul domeniu de arhitectura urbana cu aspect precar este in crestere.
 
Zgarie-nori uimitori! Citeşte mai mult...
 

CASA DE BETON: Cat de ecologic este cimentul?


    Arhitectii de origine australiana, Peter Poulet si Michael Harvey contempleaza la partea ecologica a cimentului cu ajutorul Casei din beton, un ansamblu  de coloane si placi prefabricate, securizate, pe care designerii il numesc "un angajament de trai durabil". Cu sisteme de energie regenerabila, un acoperis verde, un sistem de colectare a apelor pluviale si de minimizare a deseurilor, design-ul incearca sa dovedeasca faptul ca betonul armat este o alegere ecologica adecvata.

  CASA DE BETON: Cat de ecologic este cimentul?
 
CASA DE BETON: Cat de ecologic este cimentul? Citeşte mai mult...
 

Imobiliare - casa mobila


    Cu incalzirea globala ce ameninta orasele de pe coasta si noua era de migratie in masa, a merge pe ideea unei case mobile ar putea fi ideea stralucita din zilele noastre - si stilul de viata al zilei de maine. Cei ce doresc sa traiasca aventuros, pot alege dintr-o multitudine de modele de case pe roti. Aici vei gasi o duzina de rulote echipate complet, pentru ca tu sa te simti confortabil.

Imobiliare - casa mobila
 
Imobiliare - casa mobila Citeşte mai mult...
 

10 lucruri pe care ar trebui sa le sti inainte de a cumpara un apartament


    Dupa ce petreci o anumita perioada de timp in afacerile cu inchirieri, vei realiza ca ar trebui sa ne oprim sa aruncam banii pe chirie luna dupa luna si mai bine sa cumperi o casa sau un apartament. Daca ai de gand sa-ti cumperi un apartament prima data, atunci, acest articol iti va arata o lista de verificare a lucrurilor care ar trebui analizate inainte de achizitia propriu-zisa. Aceasta lista te ajuta sa fi constient de lucrurile pe care trebuie sa le stii inainte de achizitie, pentru a evita surprizele neplacute si, bineinteles, sa investesti cu grija in viitorul tau.

    10 lucruri pe care ar trebui sa le sti inainte de a cumpara un apartament
 
10 lucruri pe care ar trebui sa le sti inainte de a cumpara un apartament Citeşte mai mult...
 

Criza imobiliara in Constanta 2009


    Criza economica mondiala a afectat, in mod inevitabil si piata imobiliara din Romania. Auzim la televizor parerile specialistilor care fie incearca sa fie optimisti, fie incearca sa-si vada propriul interes. Dezvoltatorii imobiliari se confrunta cu problema constructiilor noi care nu se mai vand, iar posibilii cumparatori nu au disponibilitati banesti, asta si din cauza limitarii conditiilor de creditare. Criza economica ne arata care sunt de fapt costurile reale ale achizitionarii unei locuinte si cu cat au crescut, in mod artificial preturile.  

   Criza imobiliara in Constanta 2009
 
Criza imobiliara in Constanta 2009 Citeşte mai mult...
 

Cladiri unice si surprinzatoare


     In acest articol veti avea ocazia sa vedeti case unice cu forme si materiale foarte inspirate. De la arhitectura unui zgaraie-nor de lemn din Rusia, la casa sub forma de ciuperca din Cincinnati iata cateva exemple de case asa cum nu ai mai vazut niciodata.  
 
 Cladiri unice si surprinzatoare
 
Cladiri unice si surprinzatoare Citeşte mai mult...
 

Idei indraznete in constructii


    Cutiile mici pe un deal nu sunt pentru oricine. In timp ce unii oameni ar putea fi multumiti cu o casa sub forma de prajitura intr-un cartier suburban, altii creeaza case unice cu forme si materiale foarte inspirate. De la arhitectura unui zgaraie-nor de lemn din Rusia, la casa sub forma de ciuperca din Cincinnati iata cateva exemple de case asa cum nu ai mai vazut niciodata. 

Idei indraznete in constructii
 
Idei indraznete in constructii Citeşte mai mult...
 
Început Anterior 1 2 Următor Sfârşit

Pagina 1 din 2