Imobiliare - casa mobila

Imobiliare - casa mobila


    Cu incalzirea globala ce ameninta orasele de pe coasta si noua era de migratie in masa, a merge pe ideea unei case mobile ar putea fi ideea stralucita din zilele noastre - si stilul de viata al zilei de maine. Cei ce doresc sa traiasca aventuros, pot alege dintr-o multitudine de modele de case pe roti. Aici vei gasi o duzina de rulote echipate complet, pentru ca tu sa te simti confortabil.

Imobiliare - casa mobila
 

Case pe roti


    Acest concept de casa mobila de la Grupul de Design Avansat General Motors arata ca aceasta corporatie nu este in faliment - cel putin atunci cand vine vorba de idei provocatoare. Aceasta locuinta mobila este un fel de rulota pe steroizi pe 6 roti, avand un parbriz curios de mare, atat in lungime, cat si in latime si o caracteristica complet articulata care se extinde intr-un aparat din fuselaj pentru a facilita intrarea si iesirea in rulota. Rulota merge cu un motor hibrid diesel-electric, iar tehnologia sa inovativa de gestionare a resurselor asigura aprovizionarea cu combustibil si apa la bord, rezerve ce se mentin saptamani, chiar luni!

Case pe roti

Case mobile din lemn


    Aceste case mici si perfecte vin montate pe roti, astfel incat prin lege, sunt considerate de rulote de calatorie si, astfel, nu este necesar un permis de constructie pentru acestea. Desi sunt destul de mici acestea sunt: ai putea trai intre 6 si 13 metri patrati de spatiu?

Case mobile din lemn

Caravana sub forma de capsula


    Caravana sub forma de capsula poate arata ca un M & M gigant, dar nu este nimic interesant in legatura cu interiorul sau. Designer-ul britanic David Tonkinson a conceput aceasta rulota ovala pentru a separa in mod distinctiv, confortul si serviciile, pentru a tine barbatii si masinile departe unul de altul. Conceput ca o modalitate de casa ce o poti lua vara, la festivalurile de muzica in timpul zilei, in timp ce te poti odihni confortabil pe timp de noapte, caravana sub forma de  capsula este una dintre cele mai ascutite rulote din jur.
 
 Caravana sub forma de capsula