Amenajarea peretilor pentru un interior calduros si primitor

Amenajarea peretilor pentru un interior calduros si primitor


Te-ai saturat de aceeasi culoare a vechii vopsele? Nu vrei tapet? In schimb, utilizeaza tesaturi pentru a tese un design modern, peste un perete, facand astfel o declaratie a originalitatii.

Amenajarea peretilor pentru un interior calduros si primitor
 
Pentru acest proiect vei avea nevoie de o masina de cusut, material textil, un pistol, benzi, cuie si un ciocan.

Instructiuni:

   1. In primul rand, determina cati metri de tesatura vor fi necesari pentru a acoperi peretele respectiv. Deoarece tesatura va fi cusuta, cumpara dublul dimensiunii peretelui pentru a acoperi intreaga suprafata. Achizitioneaza cantitati egale a 2 tesaturi contrastante sau complementare, pentru a egala cu suprafata totala.

   2. Apoi, determina marimea fiecarei benzi de tesatura pentru a le coase. Modelul va fi unul simplu, de forma tablei de sah. Toate benzile verticale vor fi intr-o singura culoare, iar benzile orizontale de alta culoare. Utilizeaza latimea tesaturii ca si un ghid. Incearca sa folosesti jumatate din latimea tesaturii, astfel incat sa nu risipesti nimic.

   3. Taie benzile la lungimea corecta. Benzile de tesatura vor fi infasurate in jurul benzii de 10,2 cm pe ambele parti, asa ca adauga cel putin 20,3 cm in plus si inca putin pentru cusatura. Aminteste-ti, utilizeaza o tesatura pentru dungile orizontale si o alta tesatura pentru cele verticale. Finalizeaza marginile benzii cu o bordura simpla.

   4. Taie dreptunghiuri de 10,2 cm latimea benzii.

   5. Capseaza benzile de tesatura pe placi, cu partea buna in sus. Cand ai terminat, vei avea benzi verticale si dungi orizontale.

   6. Monteaza toate dungile orizontale. Plaseaza partea finita a tesaturii pe o parte a peretelui cu benzile in afara si tesatura in directia opusa. Lipiti benzile de perete. Rasuceste tesatura peste benzi, pentru a crea o cusatura pe perete. Intinde tesatura in afara si intoarce benzile sub tesatura, la fel ca in partea cealalta. Lipeste prin tesatura si placa in peretele din spate.

   7. Continua cu dungi orizontale si apoi repeta procesul pentru verticala. Cand se adauga benzile verticale, coase tesatura in interior si in afara pentru a crea modelul.