Sfaturi pentru amenajarea interioara a casei

Sfaturi pentru amenajarea interioara a casei


Fiecare casa ar trebui sa fie un refugiu cald, un loc unde aruncam grijile lumii si te relaxezi cu familia si prietenii. Din bucatarie, unde servim mesele in zilele noastre ocupate la dormitoare unde ne inchidem ochii noapte si visam, ne dorim ca fiecare spatiu sa reflecte gusturile noastre personale si sensibilitatile noastre. Dar noi dorim si ca incaperile noastre sa fie confortabile si practice. Utilizati sfaturi de decorare a casei furnizate aici ca sursa de inspiratie si creati tipuri de camere pe care le indragiti.

Sfaturi pentru amenajarea interioara a casei
 
Sfaturi de amenajare pentru locuintele noi

Daca ati decis sa cumperati o casa noua, asigurati-va ca veti colabora indeaproape cu arhitectul sau constructorul nu numai in elaborarea planurilor de constructie, dar, de asemenea, si pe masura ce structura ia forma. In cazul in care ajustarile sau inlocuitorii sunt in planuri, asigurati-va ca aveti aprobarea finala.

Micile modificari, cum ar fi o tejghea suplimentara in cazul in care copii se pot aseza pentru a lua o gustare sau fara raft in camera de baie, va avea impact in modul de functionare al fiecarei camere. Utilizati aceste sfaturi de decorare pentru locuintele noi pe masura ce incepeti sa faceti planurile.

Atunci cand cumparati o casa nou-construita intr-o subdiviziune sau dezvoltare, semneaza pe liniile punctate cat mai curand posibil. A cumpara o casa noua inainte de instalarea de pardoseli standard, dulapuri, dispozitive de fixare si aparate electrice si electrocasnice extind optiunile de decorare si elimina cheltuiala de a inlocui aceste materiale - cele pe care nu le-ai fi ales niciodata - mai târziu.

Daca intentionati sa angajati un designer de interior pentru noua casa, presupune implicarea lui sau a ei cat mai curand posibil pentru a ajuta la determinarea schemei de culori si  pentru a selecta finisajele corespunzatoare.

Proiectantul trebuie sa aiba o copie a planurilor sau doar a camerei, a ferestrei si dimensiunile usii de la intrare pentru a coregrafia mobilierul. Dimensiunile sunt, de asemenea, nepretuite atunci cand vine vorba de case mai mari. Este posibil sa nu reusesti sa introduci patul tau enorm printr-un culoar ingust intr-o veche ferma sau cabana. Nu vreti sa aflati asta in ziua in care va mutati!

Integrarea a noi idei de decorare din camera in camera poate insemna uneori o provocare.