Mobilier de birou: mobila retro pentru PC-uri moderne

Mobilier de birou: mobila retro pentru PC-uri moderne


Daca iti place combinatia intre traditional si modern, atunci vei indragi aceasta piesa de mobilier ce protejeaza PC-ul, ce are un aspect vintage realizat de Jeffrey Stephenson. Inspirat de un concurs de design ce facea apel la calculatoare imaginare de la mijlocul secolului, Stephenson a creat o carcasa in stilul retro.

Mobilier de birou: mobila retro pentru PC-uri moderne

 

Aceasta piesa de mobilier poarta denumirea de Mid Century Madness (Nebunia de la mijlocul secolului) si este atat o combinatie intre stilurile de mobilier distinctive ale trecutului, cat si o casa pentru accesoriile de birou omniprezente din zilele noastre: PC-ul.
 
 Mobila pentru computer
 
Carcasa este confectionata din placaj de stejar rosu, placaj de mesteacan si alte tipuri de lemn. Impreuna se potrivesc frumos, rezultand un stil minimalist care este perfect adecvat pentru anii 1950 - 1960, fiind o carcasa utila pentru iubitorii de calculatoare din prezent. Liniile gratioase tin partea de sus plutind, potrivindu-se foarte bine intr-un birou din anul 1950.
 
Carcasa din lemn pentru calculator

Partea de sus a carcasei este caracterizata printr-o gura de aerisire, iar partea de jos contine doua ventilatoare de evacuare, toate asigurand faptul ca aceasta carcasa de calculator nu se va infierbanta. Stephenson nu mentioneaza daca el a castigat concursul, dar ar fi greu de imaginat o intrare mai uimitoare decat acesta.