Piscine supraterane pavate cu lemn

Piscine supraterane pavate cu lemn


Construirea unei piscine supraterane este alegerea cea mai intuitiva in momentul proiectarii unei case - la urma urmei, poti economisi spatiu, mai degraba decat sa fie deplasata prin ingroparea piscinei in subteran. In acest caz, desi, exceptia se dovedeste a fi mult mai frumoasa decat regula.

Piscine supraterane pavate cu lemn
 
Aceasta curte ce este o combinatie intre piscina si terasa, reuseste sa defineasca spatiul de langa aceasta, creand in acelasi timp, o platforma in gradina la care este adiacenta. In plus, pentru o familie cu copii mici, ofera acestora multiple privelisti, atat la nivelul piscinei, cat si in interiorul acesteia, din motive de siguranta.

Piscine supraterane

Un set de banci de lemn in zona joasa a gradinii reia pardoselile din lemn de culoare inchisa din zona piscinei, in timp ce o parte din casa pluteste si se conecteaza la structura principala, cu piscina (oferind in acelasi timp umbra).
 
Piscine exterioare

Aceasta casa, creata de catre Andres Remy Architects, este conventional moderna, dar piscina aduce multe elemente creative ce o diferentiaza de restul.
 
 Piscine supraterane