Corpuri de iluminat ce plutesc deasupra mesei si a pardoselii

Corpuri de iluminat ce plutesc deasupra mesei si a pardoselii


Corpuri de iluminat ce plutesc deasupra mesei si a pardoselii
 
 
 
 
Ceea ce a inceput cu un model unic de lampa plutitoare a evoluat intr-o colectie intreaga de corpuri de iluminat de podea si de masa, ce foloseste tehnologii de levitatie in moduri creative si da, acestea sunt absolut reale.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tema comuna (in afara de a fi suspendate in aer) este evolutia design-ului, de la refolosirea lampilor clasice la noi forme care scot intr-adevar in evidenta potentialul de folosire a capacitatilor futuriste, anti-gravitatie, in aplicatiile de zi cu zi.
 
Corpuri de iluminat de masa

Crealev este o companie care este specializata in levitari magnetice ciudate si inovatoare, ce nu se limiteaza doar la iluminare. Cu toate acestea, aceste modele speciale de corpuri de iluminat aduc noi posibilitati de design, in casa, incepand cu mici modificari ale formelor traditionale si evoluand in abstractiuni avangardiste.

Corpuri de iluminat de pardosea

In unele cazuri, lumina este indreptata in jos, putand utiliza pe deplin faptul ca laturile unui abajur se opresc inainte de a ajunge la suprafata de mai jos. In afara de modelele proprii, Crealev vinde, de asemenea, diverse stiluri si dimensiuni de module de obiecte plutitoare.