Rafturi invizibile pentru biblioteca ta

Rafturi invizibile pentru biblioteca ta


Cablurile ascunse si rafturile din sticla ascunse nu sunt elemente noi. Totusi, aceste configuratii sugereaza ceva dincolo de factorul de uimire al acestor suporturi standarde secrete, posibilitatile ce variaza de la elemente geometrice rigide la tipare mai abstracte si sculpturale.

Rafturi invizibile pentru biblioteca ta
 

Acest asa-numit sistem TEEBooks este, in esenta, o serie de unitati independente de rafturi ce pot fi combinate si aranjate intr-o varietate de moduri - si cu cat mai multe lucruri amplasezi pe fiecare raft, cu atat mai mult rafturile devin mai putin vizibile.

 Rafturi invizibile

 Nu mai exista aplice ce distrage atentia si care se lipesc pe fiecare parte a raftului pentru un aspect inestetic, iar cartile tale, DVD-urile si altele vor fi asezate frumos parand ca leviteaza suspendate de perete.

Rafturi de perete

Combinatii sub forma literelor 'H' si 'T' sunt disponibile de-a gata, dar exista, de asemenea, o varietate de lungimi, ce pot spori si pot transforma fiecare set intr-o opera sculpturala in casa (pentru cei curajosi si creativi) sau un spatiu de stocare simplu si elegant (pentru cei cu gusturi mai moderne sau modeste).

Rafturi invizibile

Pentru fanii mobilierului modular in stil IKEA, permutarile sunt infinit placute odata ce incepi sa adaugi elemente cum ar fi separatoare orizontale si verticale albe, sertare suspendate si rafturi mai groase ce ies in evidenta pe perete. Aceste piese optionale ofera un relief decorativ adaugat de la suprafetele decorative albe.