Eco-lumina - 100% baterie incarcata prin energia umana omului

Eco-lumina - 100% baterie incarcata prin energia umana omului


Modelate dupa tipul de ascutitori manuale cu care studentii (unii dintre noi) au crescut cu ele, acestea pot fi unele dintre conceptele cele mai elegante si comode de iluminare alimentate de mana umana, create pana acum. Si in cazul in care asta nu a fost suficient: ca un bonus bizar, poti inca ascuti creioane cu ea!

100% baterie incarcata prin energia umana omului
 
Un cilindru simplu, lumina in sine poate fi suspendata de un sir sau cablu, ca un dispozitiv de tavan obisnuit si are simplitatea eleganta, echivalenta, unuia. De asemenea, Kenan Wang, a proiectat partea de sus a cilindrului pentru a fi solida, in timp ce partea lampii sta suspendata ca un bec clasic, mai jos, reflectand tipurile mai familiare de design de iluminare, cu care ne-am obisnuit.
 
Modalitate de utilizare a bateriei

Un maner pliant se intoarce jos pe o parte si poate fi apoi rotit intr-un cerc cu o mana in timp ce cealalta tine lumina in loc. Atunci cand bobinajul incarca complet lumina, aceasta piesa suplimentara se pliaza frumos inapoi in loc, pentru a sta la acelasi nivel cu corpul de fixare. Desigur, acestea vin intr-o varietate de culorisubtile si culori de neon - daca aceasta va ajunge in faza de productie in masa (probabil fara functionalitatea sa de ascutit creioane.
 
 Lumina ecologica