Tehnologie de ultima generatie in constructii

Tehnologie de ultima generatie in constructii


    "Miscarea verde" a strabatut lumea si arhitectura fiind in prim planul noii revolutii industriale - cladiri ce sunt de departe cei mai mari pioneri ai energiei din lume. Multi arhitecti contemporani sunt limitati de buget, timp si de contractarea clientilor. Totusi, unii dintre inovatorii industriali sparg conventiile si colaboreaza pentru a lansa imaginatia noastra in viitorul design-ului verde. Un numar surprinzator de proiecte urmeaza a fi construite pe acelasi principiu.

  Active Image
 

Scari realizate din materiale neobisnuite

Scari realizate din materiale neobisnuite


    Atunci cand vine vorba de scari, majoritatea arhitectilor raman conservatori, punand siguranta si stabilitatea inaintea esteticului. Altii, insa, se straduiesc sa indeplineasca ambele cerinte, scari sigure si frumoase, iar in unele cazuri, creatiile lor devin centrul de focalizare a camerei - mai mult o instalatie artistica, decat un element arhitectural functional. Scarile realizate din sticla par ca plutesc in aer, iar creatiile inovative din lemn servesc drept rafturi de carti si pentru sezut. Aceste design-uri de scari, care se indreapta foarte departe de inceputuri, devin adevarate opere de arta, minuni ecologice.

Active Image
 

Corpuri de iluminat unice

Corpuri de iluminat unice


    S-au dus zilele in care iluminatul era doar o caracteristica de fundal conceput pentru a te ajuta sa te orientezi in propria casa. In prezent, datorita evolutiei materialelor si a tehnologiei, asa cum sunt formele noi de LED-uri accesibile si versatile, au facut ca modul in care este luminata casa sa devina la fel de important ca si functionalitatea pe care o aduce un corp de iluminat.

Active Image
 
Pagina 5 din 5