Ghivece din ceramica

Ghivece din ceramica


    Designer-ul din Brooklyn, Stanley Ruiz, contopeste in mod artistic mestesugul, artefactele naturale, design-ul industrial si know-how-ul pentru a crea aceste obiecte sculpturale, care sunt altoite cu diverse plante ce creeaza un aspect unic.

   Ghivece din ceramica
 
    Artistul pune accent pe design-ul organic al ceramicii, iar impreuna cu aceste crengute se formeaza un tot unitar ce transforma un simplu ghiveci de ceramica intr-o adevarata piesa de arta.

Artistul pune accent pe design-ul organic al ceramicii

    Ai putea spune ca Stanley Ruiz iese cu adevarat in evidenta cu ultima sa colectie de ceramica, numita "Seria de crestere", care este ornamentata cu crengute de Manzanita. Urmarind popularitatea bijuteriilor din crengi, aceste noi forme au surprins deja ochii marilor colectionari si comercianti. Inspirat de timpul petrecut cu artizanii din Asia de Sud-Est, precum si cu mestesugurile comunitare si initiativele de comercializare echitabila, se pot intelege mai multe din dialogul natura - tehnologie, care apare in accesoriile si mobilierul contemporan al casei sale.
 
Ghivece de flori din ceramica

     Lucrarile sale au fost, cel mai recent afisate la Maison & Objet din Paris, la Targul International de Mobila Contemporana (ICFF) si acum, la A +: Expozitia tanarului designer. Influientele folk din aceste piese sunt extraordinare, iar calitatea bruta a materialului se combina impreuna cu design-ul in mod organic.