Remodelarea baii cu marmura

Remodelarea baii cu marmura


    Amplasarea marmurei in decorul casei  transforma camera intr-una enigmatica. Dar, lasand la o parte faptul ca marmura este chic si stilata, nu poti decat sa minunezi de puterea si durabilitatea acestei pietre naturale. Marmura ramane de neegalat in textura. Este extrem de dificil de gravat, zgariat sau patat. Cele mai multe placi de marmura au un aspect unic si magnific. Deci, amplasarea lor in casa ta poate imbunatati aspectul spatiului si ii dau un plus de farmec.

   Remodelarea baii cu marmura
 
    Intretinerea pardoselilor din marmura nu este grea. Poti crea un aspect majestic in baie cu ajutorul placilor de marmura. Inainte de achizitionarea placilor, va trebui sa te gandesti la culoarea care se va potrivi cu design-ul baii per ansamblu. Poti avea preferinte personale, dar inainte de alegerea design-ului marmurei gandeste-te la aspectul pe care il doresti. Pentru baie, poti opta pentru placi de marmura ce imita piatra naturala sau cele tip gresie. Ele aduc o atractie inerenta a lumii antice. Aceasta se va combina perfect cu oricefel de culori de pamant.

    Placile ce imita piatra naturala au o forma neregulata, asa ca, daca vei putea adopta un design asimetric. Acestea au un aspect monoton, iar marginile placilor pur si simplu se ciobesc dupa o cativa ani. Combinatia intre aspectul monoton si cu efectul usor ciobit al placilor, completeaza aspectul antic final. Cele mai multe astfel  de placi arata bine in bucatarii si bai. In afara de marmura ce imita piatra, poti alege intre marmura lustruita sau cea tip gresie. Placile de gresie ofera un aspect clasic. Placile de marmura polizate pot fi alunecoase atunci cand sunt umede. Poti amplasa covorase de baie pentru a evita orice accident.

 Placile ce imita piatra naturala

    Cand te gandesti la remodelarea baii, ar trebui sa incepi cu inceputul, adica cu pardoseala. Pardoseala este, de fapt, fundamentul intregului proiect. Poti sa arunci o privire la diferite tipuri de bai. Vei fi uimit de alegerile pe care le vei obtine. Cu toate ca nimic nu poate intrece pardoseala din marmura, exista o multime de alte variante. Poti face cateva schimbari in ceea ce priveste accesoriile baii - poti modifica intregul concept de iluminare. Nimanui nu-i place un spatiu luminat inutil in camera de baie. Poti sa te inspiri din spatiile luminate putin unde corpurile de iluminat sunt ascunse. Corpul de iluminat potrivit poate face diferenta in ceea ce priveste aspectul baii.

Marmura tip gresie

    Mergi la cumparaturi pentru accesorii si corpuri de iluminat noi. Poti schimba aspectul baii, prin inlocuirea cazii si a dusului. Un jacuzii pentru gradina poate crea un sentiment de confort. Inainte sa pleci la cumparaturi, gandeste-te la bugetul de care dispui si calculeaza preturile accesoriilor si articolelor sanitare de care ai putea avea nevoie pentru decorul baii. Daca crezi ca toate acestea intra in bugetul tau, poti incepe cumparaturile.