ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

actualizat la
16.02.2023
vizualizări
8478
9 voturi
status
actualizat

Făurită în inima Maramureșului istoric, Sighetu Marmației, compania ARCER a crescut de-a lungul timpului, ajutată fiind de dragostea pentru lemn. Înființată din anul 1992, adică cu peste 3 decenii de experiență, ARCER s-a făcut cunoscută ca o companie cu tradiție în arta prelucrării lemnului, oferind clienților doritori, o gamă largă de produse, făcute pe bază de comandă, din lemn masiv de calitate superioară.

În portofoliul de produse intră: uși interioare și exterioare, ferestre, diverse piese de mobilier, scări, pereți despărțitori, placări și lambrisări, măști decorative pentru corpuri de iluminat sau pentru calorifere, obiecte de design și nu numai. Toate acestea sunt destinate atât spațiilor rezidențiale, cât și celor comerciale sau utilitare.

ARCER - Aproape de cer!

a1 a2 a3

Produsele ARCER sunt create din lemn masiv de diferite esențe (stejar, frasin, cireş, paltin, brad, fag sau nuc), prezentând un design personalizat. Lucrările sunt realizate la comandă, conform cerințelor și dorințelor clientului, aigurând o îmbinare armonioasă cu spațiul de amenajat.

De ce să alegi ferestre și uși din lemn stratificat? Pentru că sunt...

 • naturale;
 • ecologice;
 • sănătoase;
 • odihnitoare;
 • durabile;
 • economice;
 • ergonomice;
 • estetice.

Și pentru că...simplitatea este ultimul rafinament!

Echipa este alături de clienți cu servicii de consultanță și pune la punct împreună cu beneficiarul toate detaliile proiectului arhitectural, dar și datele tehnico-constructive.

De la an la an, ARCER își mărește lista de colaborări cu clienți și parteneri. Dragostea pentru lemn, dorința de a oferi seriozitate și profesionalism, procesul de producție modern și angajații specializați în proiectare sau tâmplărie din lemn sunt doar câteva dintre atuurile care recomandă firma ARCER.

Pentru un spațiu care să exprime naturalețe și căldură, gama variată de uși interioare din lemn stratificat, uși exterioare și ferestre din lemn masiv stratificat sunt opțiunea perfectă! ARCER oferă o multitudine de modele de uși clasice sau moderne, ferestre dreptunghiulare, pătrate sau cu boltă și multe altele.

Lucrările sunt realizate și finisate cu materiale de înaltă calitate, procurate de la furnizori recunoscuți pe piața internațională.

Mobilierul din lemn masiv realizat de ARCER se pretează atât spațiilor rezidențiale, cât și celor comerciale, spațiilor de birouri sau domeniului HORECA. Piesele dorite pot fi de orice tip (clasice, moderne, ultrafuncționale), fiind produse la comandă, conform cerințelor clientului.

Acestea sunt perfecte pentru completarea unui spațiu de la care se dorește să fie atât funcțional, cât și estetic.

Scările din lemn masiv de la ARCER sunt combinația perfectă între calitate, frumusețe, siguranță și finisaje de excepție. Alegerea acestora oferă caracter și unicitate spațiului, devenind un element central al decorațiunilor interioare.

Compania realizează o varietate de modele de scări din lemn masiv, dar și în combinație cu elemente din aluminiu, fier forjat, sticlă sau plexiglass.

La gama de uși interioare sau exterioare, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv, ARCER adaugă și diverse obiecte pentru amenajări și decorațiuni interioare.

Firma realizează, de asemenea, placări și lambrisări pentru pereți sau stâlpi, măști din lemn pentru calorifere, măști pentru corpuri de iluminat, pereți despărțitori din lemn și nu numai.

În portofoliul extins de lucrări intră: Sala Palatului, Banca Națională a României, Biblioteca Națională a României, Teatrul de Nord - Satu Mare, Mănăstirea Bârsana, Muzeul Colecțiilor de Artă, și lista continuă.

Miroase-a om, a lemn și-a veșnicie!

Galerie fotografii ARCER - Uși, ferestre, mobilier și scări din lemn masiv

Produse oferite de ARCER:

 • Uși interioare și exterioare din lemn;
 • Ferestre din lemn;
 • Mobilier din lemn masiv;
 • Scări din lemn masiv;
 • Scări din lemn masiv și elemente din aluminiu, fier forjat, sticlă sau plexiglass;
 • Placări și lambrisări din lemn pentru pereți sau stâlp;
 • Măști din lemn pentru calorifere sau pentru corpuri de iluminat;
 • Pereți despărțitori din lemn.

i9ofRMEdBf

Servicii oferite de ARCER:

 • Fabricare produse din lemn masiv;
 • Proiectare;
 • Livrare;
 • Consultanță.

Contact ARCER SIGHET SRL

 • Telefon: 0730 016 826
  Fax: Nespecificat
 • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
 • Adrese:

  Str. Popa Lupu, Nr. 90, Sighetu Marmației, jud. Maramureș

  Telefon: 0262 310 440; 0731 977 004; 0730 016 823; 0730 016 826

  Servicii în orice localitate din țară!

  Mail: 

  FACEBOOK: ARCER

 • Adresa WEB: https://arcer.info/
9 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ARCER SIGHET SRL, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

FERROBRAND - Elemente fier forjat - Porți și garduri de fier forjat - Balustrade de fier forjat
09.05.2023
10986 vizualizari

FERROBRAND - Elemente fier forjat - Porți și garduri de fier forjat - Balustrade de fier forjat

FERROBRAND oferă o gamă largă de produse din fier forjat, precum porți de fier forjat, garduri de fier forjat, balustrade de fier forjat, balcoane, copertine, foișoare, grilaje, jardiniere, mobilier, panouri și accesorii aferente. Compania deține ...
SLATE DESIGN - Placaje din piatră naturală, adezivi, tratamente și soluții de curățare pentru piatră naturală și artificială
01.09.2023
13235 vizualizari

SLATE DESIGN - Placaje din piatră naturală, adezivi, tratamente și soluții de curățare pentru piatră naturală și artificială

SLATE DESIGN prezintă soluții deosebite în materie de amenajări interioare și exterioare și pune la dispoziția clienților furnire din piatră naturală LITESTONE  și TRANSLUCENT, adezivi, tratamente și soluții de curățare pentru piatră naturală și arti...
DNS HERMES - Gresie și faianță, parchet și articole sanitare
27.09.2021
12174 vizualizari

DNS HERMES - Gresie și faianță, parchet și articole sanitare

DNS HERMES este un comerciant de materiale pentru diverse proiecte de amenajare interioară. În catalogul companiei sunt incluse produse precum gresie și faianță, articole sanitare, parchet și vopsele pentru finisaje. Articolele de amenajare din cadr...