Arta de a face ploaie: o instalatie de interior uimitoare

Arta de a face ploaie: o instalatie de interior uimitoare


    Unde este ultimul loc in care va asteptati sa gasiti ploaia? In interior, desigur, ceea ce face ca aceasta instalatie de ploaie masiva, complicata si bine executata, conceputa de catre Stacee Kalmanovsky, sa fie nu doar impresionanta din punct de vedere tehnic, ci si un soc pentru simturi, atunci cand ati vedea-o pentru prima data.
 
 Arta de a face ploaie: o instalatie de interior uimitoare
 
    La fel de impresionant ca picaturile lucrate manual randuite impreuna de sute de siruri reprezinta interactivitatea inerenta a unei astfel de izolatii - invita oamenii sa se miste prin el, periind ploaia nemiscata in directii noi si neplanificate, generand conversatii.

    In ciuda complexitatii experientei, materialele sunt simple: fir de pescuit, margele din plastic si materiale consumatoare de timp, care au fost elementele de baza de care era nevoie pentru a crea acest lucru. Nevoia creatoarei de a inventa si de a exagera este temperata de o dedicatie profunda a mediului pe care l-a avut la indemana.

Instalatii de interior

    Ea crede in procesul conceptual, in sine, de la colectarea de informatii si sortarea prin manipulare, precum si de calificare a imaginii, la iscusinta implicita pentru a obtine rezultatul final. Ca si in procesul de alchimie, materia prima (sulf = informatii vizuale) este transformat, rafinat si edificat in forma sa cea mai pura (aur = arta).
 
 Simularea ploii