Bucatarie ce economiseste spatiul

Bucatarie ce economiseste spatiul


Asocierea cu mese pentru bucatarii ce economisesc spatiul nu este nimic nou, dar aceasta idee futurista este imaginata ca fiind ceva ce ar putea fi folosit in sali de conferinte, la birou, precum si in setari rezidentiale. Extinderea pieselor de final, dulapuri construite in interior si sertare de depozitare, toate acestea folosesc spatiul limitat in mod eficient - la care se adauga si dispozitive de gatit integrate si tehnologii digitale avansate.

Bucatarie ce economiseste spatiul
 
Pentru designerii Michael Scherger si Dennis Kulage aceasta bucatarie nu este despre ideea de a fi practica sau realista, dar poate cel mai bine privita ca o viziune completa pentru modul in care o singura piesa de mobilier poate fi extensibila si flexibila.

Mobila de bucatarie

Design-ul poate fi alb si negru, dar acesta nu este simplu - tot felul de caracteristici si functii complexe sunt continute in curbele fine ale conceptului de masa din bucatarie-plus-sufragerie, de la optiunile pentru gatit la spatiul de sedere pentru opt scaune.
 
Bucatarie in alb si negru

Cosul de gunoi, chiuveta si masina de spalat vase pot fi gasite in volumul solid amplasat la un capat in interiorul dulapurilor glisante ce stau la acelasi nivel cu formele netede atunci cand nu sunt in uz. In mod similar, scaunele albe sunt infatisate in aceasta imagine - scaune ce sunt mai putin complicate, dar se potrivesc din punct de vedere estetic cu masa de bucatarie.
 
Spatiu de luat masa

De-a lungul extinderii principale a mesei, fiecare loc de-a lungul suprafetei negre si netede vine completat cu comenzi touch-screen pentru a vedea meniul sau a cere  bautura si cina - si, de asemenea, toate bucatariile au un sertar alb in partea de jos ce iese in exterior pentru adaugare de spatiu pentru depozitare sau un loc unde se pot pune farfuriile murdare, in cazul in care oamenii doresc sa tranziteze rapid de la o masa la o intalnire.