2 in 1: Rafturi si semineu din metal

2 in 1: Rafturi si semineu din metal


Soba pe lemne din piatra sau caramida este centrul istoric al unei case, oferind caldura si lumina in lipsa radiatoarelor, a incalzirii electrice sau a iluminatului modern - dar chiar si un semineu din metal elegant si contemporan tinde sa ocupe o mare parte din spatiu, ceea ce poate fi o provocare in casele mici, care au deja o zona de depozitare mica.

Rafturi si semineu din metal
 
Acest sistem de rafturi modulare extinde abordarea rafturilor metalice clasice, permitand oamenilor sa construiasca rafturi suplimentare dupa cat le este de necesar, atasandu-le pe toate de baza cosului de fum din metal a sobei cu lemne, de mai jos. Acest spatiu este extrem de bine izolat - cartile nu stau bine la temperaturi extreme!
 
Semineu metalic

Suspendat de suporturile din metal de desupra, aceste rafturi functioneaza pe un sistem de sprijin reciproc. Modulele in unghi drept permit partitii impachetate ce pot inconjura spatiile din toate partile, realizand dulapuri miniaturale, in plus fata de suprafetele de depozitare plate.
 
Semineu pe lemne

Spre deosebire de omologii sai rustici si antici, aceasta idee de design modern de semineu, conceputa de Arther Senant, schimba accentul de la design-uri decorative construite in interior (lemn sculptat sau piatra elaborata). In schimb, obiectele amplasate pe polita de deasupra semineului si rafturile devin centrul atentiei.
 
 Sistem de rafturi si semineu