Camuflaj urban: picturi murale 3D pentru usi de garaj

Camuflaj urban: picturi murale 3D pentru usi de garaj

 
Camuflaj urban: picturi murale 3D pentru usi de garaj
 
Ce vor crede vecinii? Aceasta este o intrebare dificil de raspuns, deoarece depinde de design-ul ales: ai dori sa arate ca si cum ti-ai fi cumparat o masina clasica sau o masina de curse, sau, poate, iti poti transforma garajul in intregime pentru a gazdui un cal?
 
 Usi de garaj
 
Garajele au notorietatea de a fi greu de camuflat. Ca si ferestre din lumi alternative, aceste prelate tiparite de la Style you Garage iti permit sa-ti transformi usa de garaj intr-o opera de arta, care va ajunge cu siguranta, in atentia oriciui va trece prin fata casei tale.

Picturi murale 3D pe usi de garaj

De la plaje la statii de metrou si grajduri de cai la aeronave intregi, acum este posibil sa-ti faci un loc de parcare a masinii ce te caracterizeaza si, mai mult decat atat, ce ofera casei un aspect cald si primitor. Exista chiar si optiuni de multi-panou pentru a crea iluzia unui spatiu dublu pentru vehiculele de constructii sau un depozit de avioane triplu.

Usi de garaj pictate

Deci, daca doresti sa camuflezi partea cea mai putin atractiva a curtii tale: cerul este limita, desi ai putea sa-ti imprimi un nor, daca iti dorestu cu adevarat.

Usi de garaj cu picturi murale 3D