Cele mai stupide inventii ecologice

Cele mai stupide inventii ecologice


    Este de la sine inteles ca au existat unele inovatii cu adevarat impresionante si utile in lumea produselor ecologice, dar odata ce toata lumea se intrece in dezvoltarea urmatorului lucru ingenios, trebuie sa existe si cateva inventii stupide si totusi, ele ajuta la reducerea emisiilor de carbon si de a trai o viata mai ecologica si mai curata.

Cele mai stupide inventii ecologice
 

5. Olita pentru caini


    Ahhh o alta incercare de a aduce exteriorul in interior. In timp ce, de obicei sustinem acest tip de ecologizare a spatiului de viata, aceasta inventie a intrecut limita. Aceasta olita de iarba, portabila (disponibila cu si fara roti) vine echipata cu propriul sau sistem de drenaj, foarte bine ascuns si pretinde a fi usor de curatat. Fiind promovat pe stirile ABC, cei de la PETaPOTTY sustin ca: "rasfatand prietenul tau cel mai bun este chiar mai bine pentru mediu". Stiri pe scurt - doar pentru ca acesta contine iarba nu inseamna ca este si ecologic.

Olita ecologica pentru caini

4. Sutien incarcat cu energie solara


    Pot sa spun toata lumea iubeste lenjeria! Un sutien incarcat cu energie solara care vine echipat cu doua sustinatoare pentru cupe, un panou electronic ce poate incarca celularul. Ce ar putea cere o fata, mai mult de atat? Aceasta inventie este absolut o prostie, dar cu totul uimitoare.
 
 Sutien incarcat cu energie solara
 

3. SUV hibrid


    In timp ce trebuie sa recunoastem pe deplin ca tehnologia hibrid este o inovatie extrem de importanta in domeniul transportului, aceasta lista ar fi incompleta daca nu am mentiona si SUV-ul hibrid. SUV-ul hibrid necesita cantitati enorme de resurse virgine pentru a functiona.

SUV hibrid

2. Butonul Eco


    Leaga acest buton inscriptionat ecologic in computer si apoi apasa-l pentru a trimite automat computerul in modul sleep. Se poate realiza un efect similar, fie prin inchiderea laptop-ului, fie folosind un meniu tot mai complicat.

Inventii ecologice - Butonul Eco

1. Sapca cu ventilator incarcat cu energie solara


    Exista o serie de lucruri care nu ar fi trebuit inventate - sosetele, sandalele si aceasta  Sapca cu ventilator incarcat cu energie solara. Cu siguranta iti va lumina ziua - numai pentru ca vei rade de persoana care o poarta. Nu face absolut nimic pentru a ajuta mediul inconjurator si s-ar putea produce, probabil, aceeasi cantitate de aer rece fluturand o revista in fata.
 
 Sapca cu ventilator incarcat cu energie solara