Trezeste-te cu un ceas uimitor

Trezeste-te cu un ceas uimitor


    Cea mai buna alarma de dimineata din lume este un cot intre coaste - dar daca esti singur sau ai un partener mai somnoros decat tine, tu vei a fi proprietarul unui asistent digital de trezire, cunoscut sub numele de ceas de alarma. Daca te ridici greu din pat, in mod normal, aceasta va fi o piesa indispensabila ce trebuie sa o ai in vedere si functioneaza foarte bine. Problema: noi toti reactionam la ceasurile de alarma in mod diferit. Din fericire designerii moderni lucreaza din greu pentru a face sistemele de alarma sa se potriveasca cu toate gusturile, asa cum o demonstreaza aceste exemple. Vrei sa fi trezit de oricare dintre aceste ceasuri de alarma?

Trezeste-te cu un ceas uimitor
 
    Utilizand alt simt din cele cinci, LightSleeper foloseste aproximativ aceeasi tehnologie inalta ca si alarmele moderne. Lenjeria de pat electroluminiscenta si peretele vor umple camera cu lumina difuza, imitand stralucirea zorilor. Pentru o alta abordare, perna stralucitoare este umpluta cu LED-uri ce reflecta lumina in ochii tai, pana cand te vei trezi, eventual dupa ce visezi ca esti interogat.

Perna stralucitoare este umpluta cu LED-uri

    Revenind la o abordare mai tactila, ceasul desteptator sub forma de covor nu te incurajeaza sa iesi din pat - o cere. Se va opri din tipete numai atunci cand te vei aseza pe el. Pentru un efect mai puternic l-ai putea amplasa in cealalta parte a camerei sau chiar in afara ferestrei.

Ceasul desteptator sub forma de covor

    In cele din urma, ai mormait vreodata: "As plati bani buni daca alarma s-ar opri!" Ei bine, acest ceas se va opri din zgomot doar atunci cand vei introduce monede in el. Daca vrei sa economisesti ceva bani pentru o zile negre sau pentru o cauza dreapta, acest ceas te va ajuta sa indeplinesti acest lucru.
 
 Ceas sub forma de pusculita