Corpuri de iluminat alternative pentru exterior

Corpuri de iluminat alternative pentru exterior


    Imagineaza-ti o noapte de vara, luand cina impreuna cu prietenii tai, cu briza ce adie prin parul tau, stelele sus pe cer si zgomotul unei fantani de gradina din apropiere.

Corpuri de iluminat alternative pentru exterior

    Dar nu vrei ca musafirii tai sa se impiedice peste gratar, pe masura ce se bucura de toata frumusetea din jurul lor; un risc, ce devine foarte posibil dupa cateva pahare de vin. Prin urmare, ai nevoie de niste corpuri de iluminat pentru a-ti transforma gradina intr-un loc magic.
   
     Exista trei categorii de iluminat pentru exterior: corpuri de iluminat pentru masa, lumini suspendate si lumini de sol.

    Pentru cel mai bun efect in ceea ce priveste corpurile de iluminat pentru masa se recomanda ceva cu fitil in loc de un bec, chiar daca poti gasi lampi de masa ce opereaza pe baterii. O lumanare sau lanterna va produce o lumina blanda, perfect pentru stabilirea unei atmosfere mai romantice pentru cina cu prietenii.

    Desigur, va trebui sa iei in considerare conditiile speciale de a avea o lumanare in aer liber: ea va avea nevoie de protectie impotriva vantului. Din fericire, optiunile in acest caz sunt destul de decorative. Un pahar ce tine lumanarea va adauga o atingere mai formala. Poti folosi lumanari simple albe .

    Daca ai o problema cu tantarii, poti amplasa, de asemenea, cateva lumanari citronella in jurul curtii sau terasei. Doar asigura-te ca acestea sunt plasate intr-un cerc in jurul zonei de luat masa, mai degraba decat in mod direct, in zona de luat masa, deoarece ele pot fi destul de puternic parfumate.

Amplasarea unor torte langa piscina

    Pentru luminile suspendate, optiunile sunt limitate doar de imaginatia ta. Poti gasi lumini decorative sub orice forma si stil, de la Hot Chili Peppers la lumini mici si albe. De asemenea, exista o varietate de lampi, inclusiv lanterne chinezesti multi-colore care creaza o atmosfera festiva, de epoca.

    Poti crea o alee magica peste gazon, de la zona de parcare la cea de petrecere amplaseaza torte tiki. In primul rand, sa ia in considerare cat de inalte vrei sa fie suspendate; ar trebui sa gasesti o varietate de dimensiuni.

    Realizeaza aleea sa fie putin curbata, dar pastreaz-o simpla si fi sigur ca utilizezi suficiente lumini, astfel ca oaspetii vor putea sa gaseasca drumul inapoi. Pentru un aspect diferit, amplaseaza lumanari in suporturi rezistente la vant de-a lungul aleii, pentru a furniza luminarea aproape de pamant.

Felinarele - corpuri de iluminat pentru exterior

Sfat: Daca nu esti destul de norocos pentru a avea apa pe proprietatea ta, fie ca este vorba de un iaz sau un bazin de inot, poti lansa o mana de lumanari plutitoare pe apa; flacarile ce palpaie vor fi dublate, din moment ce acestea sunt reflectate in suprafata apei.

    Asigura-te ca vei completa pregatirile cu o investitie in cateva cutii de chibrituri lungi, elegante. Odata ce ai inceput sa utilizezi luminile in aer liber, vei vedea ca acesta este un "lucru mic", care inseamna foarte mult!