Cum sa alegi gresia si faianta intr-o baie mica?

Toti visam sa creem o casa, cu decoratii frumoase si imprejurimi curate. Baia, este, de asemenea, o parte importanta a decorului casei. O baie ingrijita si curata se poate adauga la frumusetea casei tale.

 Cum sa alegi gresia si faianta intr-o baie mica?
 
Cu toate acestea, daca ai o baie mica, atunci cea mai mare provocare este modul in care folosesti diverse resurse, pentru a avea un aspect mai spatios. Prin urmare, daca ai o baie mica atunci o poti reamenaja cu ajutorul gresiei si faiantei colorate si usoare, deoarece acestea vor produce iluzia unei bai compacte.

Gresie si faianta

Poti folosi placi de faianta verticale pentru peretii baii. Amplasarea faiantei verticale se adauga la inaltimea camerei de baie. Cu toate acestea, daca nu iti plac nuantele soft, atunci poti adauga culori prin plasarea prosoapelor colorate langa chiuveta. Poti, de asemenea, vopsi dulapioarele in diverse combinatii de culori interesante, astfel incat sa se adauge mai multa viata ambientului baii.

In mod similar, pardoseala baii poate adauga spatialitate in baia ta. Poti folosi culori cum ar fi: albastru, gri, crem si altele, pentru pardoseala baii. Trebuie sa te asiguri ca gresia din baie se potriveste cu culorile peretilor baii. Mai mult decat atat, nu folosi modele de gresie complicate pentru pardoselile baii, pentru ca va face zona sa arate mult mai inghesuita. Prin urmare, ar trebui sa cumperi modele de gresie simple pentru a transforma baia intr-una mai spatioasa.
 
Amenajarea baii

De asemenea, poti folosi texturi atractive ca fundal pentru cada de baie sau oglinda. Mai mult decat atat, poti plasa oglinzi mari ce reflecta o cantitate mare de lumina in interiorul camerei. Astfel, cu cat este mai luminata camera, cu atat baia va parea mai spatioasa. Prin urmare, poti utiliza sfaturile de design interior pentru camera de baie oferite in acest articol pentru a construi o baie care arata incapatoare in ciuda spatiului sau limitat.
 
Jolly - gresie si faianta va poate ajuta cu amenajarea unei bai pe placul dumneavoastra, cu produse de calitate superioara si de ultima generatie.