Design de interior bazat pe modele si culori

Design de interior bazat pe modele si culori


    Cine spune ca aveti nevoie de ornamente elaborate sau de un mobilier de lux ostentativ pentru a realiza un design interior unic si uimitor? Nu numai ca accentul pe culorarea si modelarea spatiului te ajuta sa economisesti bani, dar poate face cel putin la fel de mult ca o declaratie, ca majoritatea design-urilor de interior focusate pe mobilier.
 
 Design de interior ingenios
 
    Inspirati de schimbarea anotimpurilor din afara acestui apartament, designerii Tham si Videgard Hansson au crea o experienta spatiala, prin jocul cu nuantele de culori - de la griuri de iarna si negru, la verdeata verii si portocaliul toamnei - de la o camera la alta prin aceasta serie vasta de spatii de interior.

Culorile in apartament

    Cu putin din decoratiunile interioare traditionale lasate din acest apartament din anii 1800, ei au fost obligati sa se foloseasca de inspiratie pentru a completa ceea ce a devenit un set destul de plictisitor de camere.

Decoratiunile interioare si multa culoare

    Mobilierul de culoare alba a fost folosit ca o modalitate prin care sa se diferentieze de pardoselile si peretii viu colorati, pastrand design simplist si accentuand distinctia dintre obiect si context.

Design de interior bazat pe modele si culori

    In timp ce modelele oricarei locatii ar putea parea jucause si alese aleatorii, exista un model foarte riguros folosit dintr-un spatiu in altul, creand o serie de secvente complexe spatiale care au fost planificate de la inceput.
 
 Plan apartament amenajat