Incalzirea artistica a casei: modele de radiatoare moderne

Incalzirea artistica a casei: modele de radiatoare moderne


    Sunt folosite pentru a fi o arta a design-ului radiatorului, elemente decorative pe un dispozitiv functional de incalzire. Uneori, radiatoarele contemporane pot reproduce antichitati, dar putini au mers atat de departe incat sa le transforme in opere de arta moderna sau in unitati multifunctionale care servesc, de asemenea, si altor functii cum ar fi ca si oglinzi si unitati de rafturi.

   Incalzirea artistica a casei
 
    Unele dintre radiatoarele de la IRSAP, sunt pur si simplu interesante de privit, cu valuri metalice ondulate sau cu linii ce se intersecteaza, ce par sa mascheze functia de baza a produselor.

Radiatoare uimitoare

    Alte design-uri au rasuciri indraznete, dar indica in continuare scopul lor de baza, in ciuda faptului ca servesc ca si oglinda sau sunt incadrand o piesa a lucrarilor lor ascunse sau pur si simplu, sunt suspendate pe pereti, transformandu-le in elemente decorative, fascinante pentru camerele de zi, pentru spatiile de depozitare functionale sau pentru baie.

Modele de radiatoare moderne

    Totusi, altele sunt realizate pentru a indeplini functii specifice in spatiile casei, cum ar fi sa transforme colturile camerei in unele elegante sau sa fie stivuite pentru a crea un set de rafturi in radiatoare.
 
 Radiatoare pentru casa