Simplu, elegant si modular: masuta de cafea din lemn si sticla

Simplu, elegant si modular: masuta de cafea din lemn si sticla


    Acest design de masuta de cafea din sticla si lemn, conceput de catre Shige Hasegawa, este impresionant de atractiv, inca de la prima vedere - inainte de a-ti dai seama cat de inovator este, in termeni de stil, dar de durabilitate si portabilitate.
 
 Masuta de cafea din lemn si sticla
 
    O serie de cinci frunze identice sunt stabilite impreuna, sub forma unei flori abstracte. Aceste elemente de design structural se imbina fara a fi nevoie de lipici - o mare parte din modul in care se suprapun pliurile deasupra cutiei de carton pentru a o inchide, doar ca mai usor. Acest lucru face ca masuta sa aiba un proces de asamblare incredibil de simplu, cu piese foarte putine.

Masuta de cafea sub forma de floare

    Materialele nu sunt dificil de procurat daca te gandesti sa creeze chiar tu o masuta de cafea de acest gen. Fiecare frunza "este pur si simplu taiata dintr-o foaie de placaj, iar partea de sus a mesei conceputa dintr-o bucata de sticla rotunda se aseaza, fara alte elemente suplimentare, direct pe masa; nu necesita particularizare si nici o dimensiune fixa (asa ca ar putea fi usor reciclata de la o alta masa de sticla veche, de exemplu).

Masuta de cafea