Scari unice in spirala

Scari unice in spirala


Scari unice in spirala
 
 
 
 
 
Aceste scari arata ca o opera de arta - o sculptura desfasurata pe mai multe etaje, compusa din trepte din lemn ritmice si o curbura alba. Mai remarcabila decat scara si balustrada, in sine, este modul in care serpuirea scarii se incadreaza in restul acestui design interior.
 
 
 
 
 
 
 
Lemnul si albul sunt, de fapt, temele de baza de-a lungul fiecarui spatiu. David Clovers Studio a folosit contrastul lor de ton, textura si detaliu pentru a crea un fel de linie a orizontului ce subliniaza jumatatea spatioasa superioara a fiecarei camere, oferind in acelasi timp variatii de-a lungul jumatatii inferioare. Aceasta imbinare de material chirurgical se traduce in aceste scari aproape perfecte, dupa cum poti vedea din fotografia afisata.
 
Scari si balustrade

Cele doua materiale separate incep sa-si asume un set infinit de posibilitati vizuale, pe masura ce un tip de material se deplaseaza in sus, pe scari, schimband relatia dintre ele, cu fiecare pas nou si cu perspectiva corespunzatoare.
 
Scari

Balustrada alba laterala, solida, serveste, de asemenea, ca o lumina, ce transmite lumina naturala de la un etaj la altul pana in acest spatiu central, insa fara a se detasa de sentimentul cald, bogat, intunecat si greu al coloanelor si treptelor din lemn.