Unelte si electronice create in inchinsoare

Unelte si electronice create in inchinsoare

 
Unelte si electronice create in inchinsoare
 
    Fiind inchis nu este atat de usor, iar oamenii in inchisoare trebuie sa invete sa realizeze lucruri fara confortul vietii din exterior. Dar, datorita cartilor si filmelor despre viata in inchisoare, este destul de bine-cunoscut faptul ca detinutii au o capacitate nesfarsita de a inventa diverse obiecte. Borcanul de unt de arahide gol sau batul de acadea utilizat, pe care oricine altcineva l-ar fi aruncat, devine un instrument valoros in inchisoare. Cele mai multe dintre aceste elemente sunt considerate de contrabanda si vor fi confiscate, daca sunt gasite, insa acest lucru nu-i opreste pe detinuti sa recicleze si sa transforme materialele aflate la indemana pentru a crea unele elemente cu adevarat uimitoare.
 
Pistol de facut tatuaje

    Tatuajele in inchisoare sunt realizate intr-o varietate de moduri: unii detinuti utilizeaza lame de ras pentru a schita pielea inainte de aplicarea cernelii prin frecare, altii utilizeaza un clip pentru hartie sau un capsator pentru a aplica cerneala, iar unii gasesc o modalitate de a face o arma improvizata pentru tatuaje. Tot ce trebuie este o sursa de alimentare (cum ar fi baterii), un motor mic, un ac de cusut sau o bucata de sarma ascutita si cateva piese diverse pentru a tine tot ansamblul impreuna.

Solnita de sare si piper

    Atunci cand gatesti cina pe farfurie sunt sanse sa va doriti sa condimentati manacarea. Dar din moment ce nu li se permite detinutilor sa ia sarea si piperul din cantina, in celulele lor, aceste improvizatii de solnite de sare si piper sunt la fel de bune.

Zaruri din hartie igienica

    Plictiseala este gasita usor in inchisoare, asa ca detinutii vin mereu cu metode ingenioase de a se pastra, pe ei insisi, ocupati. Aceste zaruri si acest set frumos de sah, au fost facute din pasta de hartie, care consta in inchisoare din hartie igienica, apa si lipici.

Piese de sah realizate in inchisoare

    Aceasta masa mica, realizata din pachete de taitei si banda de mascare, este perfecta pentru a juca zaruri pe ea sau pentru a lua o gustare in pat. Acesta este un exemplu perfect despre modul in care prizonierii recicleaza tot ce este posibil pentru a face lucrurile pe care le doresc sau de care au nevoie. Inventivitatea lor adauga un dram de confort, ordine si frumusete la un mediu neplacut.
 
 Masa realizata din pachete de taitei si banda de mascare