Amenajarea baii - propria insula in camera de baie

Amenajarea baii - propria insula in camera de baie

Acest design realizat de Dornbracht este conceput a fi amplasat pe podeaua baii - ceea ce isi pot permite oamenii bogati sa instaleze in casele lor. Spre deosebire de cele mai multe bai, acolo unde obiectele sanitare sunt plasate in jururl marginilor camerei de baie, gama companiei germane Supernova presupune a avea totul intr-o insula centrala. Exista chiar si o mica chiuveta pentru picioare.

 Amenajarea baii
 
 Totul este finisat cu luciu, care "reflecta laguna induviduala a insulei - ca zone de apa." Nu sunt multe produse pentru bai care sa te transporte in Tahiti, imediat. Exista ceva familiar in legatura cu robinetele folosite in amanajarea acestei bai, care, arata, atunci cand este in folosinta, ca o mica cascada. Ceea ce este cel mai interesant la aceasta baie este modul in care dusul imita robinetul.
 
 Baie ultra moderna  Robinete folosite in amanajarea baii.
 

Un robinet mai altfel


    O alta idee stralucita este acest robinet ce merge pe idee: " De ce sa nu realizam un robinet intr-o vaza sau o vaza intr-un robinet?" Oricum ar fi, robinetul furnizeaza o cantitate constanta de apa pentru flori, iar florile ofera frumusete si arome pentru tine atunci cand te speli pe maini.

Robinet intr-o vaza

    Dati drumul al apa, iar apa va curge de pe fundul cilindrului. Minunat. Orhideele folosite in aceste fotografii sunt extraordinare, insa se pot folosi orice fel de flori, numai sa nu utilizati flori false.