Canapele moderne si sofisticate

Canapele moderne si sofisticate

 

 Canapele moderne si sofisticate


    Canapeaua a devenit un obiect banal ce il avem in locuinta si ne ajuta la relaxare. Totusi, aceste canapele au un design inedit, astfel incat puteti profita de dubla lor carateristica: sunt estetice si functionale.
 

Canapeaua dezmembrata

 Canapea eleganta

    Studioul german de design Coordination a prezentat aceasta canapea la Berlin, fiind primita cu mult interes. Suprafata tapitata prinsa de un cadru metalic alb, canapeaua este constituita din doua scaune care pot fuziona impreuna pentru a rezulta o canapea mare. Un accent puternic pentru un interior de sufragerie, canapeaua este conceputa cu un design modern explicit care se potriveste perfect ca parte a unei scheme integrate contemporane.  Desi canapeaua a fost proiectata asimetric cu o tapiterie gri inchis, designerii pot folosi componentele canapelei astfel incat sa conduca ochiul privitorului de-a lungul unu spatiu, de la o sectiune la alta.  

Canapea formata din scaune

Canapeaua hexagonala

 

 Canapeaua hexagonala

    Conceputa de catre “Nosinger”, canapeaua hexagonala este o canapea ce are o forma ascutita ca un zacamant mineral, fiind inspirata de catre cristalul hexagonal. Fiind invaluita de placaj, canapeaua este prevazuta cu o masuta laterala, iar umerii inclinati ai canapelei merg ca si brate de sprijin. Cand ai o canapea ca aceasta poti inlocui o masuta laterala.
 
 Canapea in care este integrata o masuta de cafea