Arta sticlei: televizoarele reprezinta mai mult decat dispozitive simple

Arta sticlei: televizoarele reprezinta mai mult decat dispozitive simple


    Aruncand o privire inapoi in istoria televizorului, este destul de uimitor de remarcat la ce transformari dramatice a fost supusa forma lor. De la dulapuri masive, ce ocupau aproape jumatate din camera la cutii solide cu antena din sarma, la televizoare cu ecran plat si subtire, televizoarele moderne nu ar putea fi mai diferite decat predecesorii lor ce existau cu aproape o jumatate de secol in urma.

televizoarele reprezinta mai mult decat dispozitive simple
    Chiar si ecranele plate au problema  de a fi un obiect electronic ce iese in evidenta, ce nu se potriveste cu un design minimalist. Ad Notam a creat televizoare ce raspund necesitatii esteticii - chiar si atunci cand acestea sunt oprite arata extraordinar.

    Cele mai notabile produse de la Ad Notam este televizorul din aceasta imagine, caracterizat de un HDTV ascuns in spatele unui zid de sticla de dimensiunea peretelui. Atunci cand este deschis, ecranul este clar si usor de privit, iar atunci cand este inchis, intregul ansamblu arata ca o oglinda stralucitoare. Frumos, nu?

Arta sticlei

    Facilitatile nu se opresc aici - compania ofera diferite finisaje pe langa oglinda, precum si multe configuratii, inclusiv un spatiu de depozitare construit in ansamblu. Televizoarele pot fi comandate fie in dimensiuni de 36" sau 46" - destul de mari luand in considerare si marginea mare de sticla din jurul ecranului. Televizorul poate fi montat pe perete sau pe podea, in functie de spatiul disponibil.

    Spre deosebire de televizoarele traditionale, ce pot sparge ritmul intr-o camera, televizoarele de la Ad Notam ar putea fi de fapt o parte atractiva intr-un decor.

Televizor completat cu ecran de sticla

    Deoarece suprafata lucioasa actioneaza ca o oglinda atunci cand televizorul este oprit, piesele pot transforma o camera mica intr-una mai mare - precum si finisata si eleganta. Compania ofera configuratii personalizate, astfel incat se poate seta chiar si televizorul-oglinda urmand specificatiile exacte ale clientului.