Chiuvete uimitoare

Chiuvete uimitoare


Chiuvete uimitoare
 
   Acestea sunt unele dintre cele mai lucioase si netede chiuvete! Designerii au aruncat totul INCLUSIV, chiuveta de bucatarie, cu scopul de a reinventa unul dintre cele mai utile obiecte sanitare al societatii. Vei vedea in continuare aceste chiuvete spectaculoase, care cu siguranta, iti vor lua ochii.
 

Chiuveta deasupra toaletei


Chiuveta deasupra toaletei

    Profilul cu bazin de maini integrat de la Caroma arata ca o toaleta japoneza ciudata, desi ea provine din Australia. Profilul este o toaleta verde... ei bine, este de culoare alba, dar este ecologica. Dupa ce se trage apa, rezervorul este umplut de la robinetul montat deasupra rezervorului.

Un plan superior


Chiuveta moderna

    Este timpul sa duci spalatul pe maini pe cai mai inalte? Ei bine, Onda Washplane este aici pentru a scufunde toate conceptiile tale anterioare de modul in care ar trebui sa arate o chiuveta.

Chiuveta ce foloseste forta de gravitatie pentru scurgerea apei

    Onda Washplane arata ca un dezastru lichid care asteapta sa se intample, dar, de fapt, este proiectata in mod specific pentru a directiona apa spre scurgere, folosind doar forta de gravitatie. Exista modele din sticla sau corian, simple sau duble.

Cea mai buna chiuveta, nu bar


Robinetul modular isi dubleaza functionalitatea sa cu o bara pentru prosop.

    Robinetul modular Canali isi dubleaza functionalitatea sa cu o bara pentru prosop, astfel, omorand doi iepuri dintr-o lovitura. De asemenea,  prosoapele tale vor fi placute si calde daca vei lasa apa calda sa curga pentru un timp.

    Acum, poti arunca o privire in jurul casei tale. Esti multumit de chiuvetele de bucatarie, baie si spalatorie? Dar a face o schimbare este mai usor decat crezi si dupa cum se poate vedea, exista unele design-uri de chiuveta uimitoare.