Clema sub forma de LED ce transforma orice obiect intr-o lampa

Clema sub forma de LED ce transforma orice obiect intr-o lampa


    Uimeste-i pe cei din jurul tau prin transformarea oricarui obiect vechi, de uz casnic, intr-un corp de iluminat cu acest LED conceput de catre designerul corean Sungho Lee. Pentru a crea aceste accente subtile si luminoase, designer-ul a stilizat si a vopsit in alb un carlig traditional de agatat hainele.
 
Clema sub forma de LED ce transforma orice obiect intr-o lampa
 

   Se ia un design familiar ce il poti reinvigora cu acest carlig, transformandu-l cu succes intr-un punct de atractie, dar ceea ce-l face mai notabil este tehnologia folosita.


Carlig de rufe cu LED incorporat


    Lee a integrat o baterie (o dioda ce transmite lumina) in zona de langa punctele de captivare a clemei, permitandu-i utilizatorului sa devina un designer de iluminat. Da o noua viata acestor obiecte plictisitoare de birou prin atasarea carligului la un abajur de lampa vechi, fixandu-l de un teanc de hartii, ca si sistem de inchidere pentru geanta ta, accentuand creionul tau norocos sau pur si simplu atasandu-l la o foaie de hartie alba pliata pentru un abajur instantaneu.

Corp de iluminat

    Asteptam sa vedem unde isi vor imagina altii sa fixeze aceasta lumina. Dand un nou scop lucrurilor tale plictisitoare sau iesite din tendinte,  este o activitate minunata si distractiva in acelasi timp!

  Orice obiect se transforma in lampa cu acest carlig de rufe