Decoruri ingenioase si nebunesti

Decoruri ingenioase si nebunesti


 Decoruri ingenioase si nebunesti
 
   Se spune ca este o linie subtire intre creativitate si nebunie si cu cat sunt mai creativi designerii, cu atat creatiile lor devin mai nebunesti. Aceste interioare nebunesti si design-uri radicale, arata ceea ce se intampla atunci cand desiner-ul se muta dincolo de fundament, doar mental.
 

Hotelul dragostei


    Hotelurile Love sunt un fenomen japonez foarte special, fiind concepute pentru dragoste ... si nu de tipul celei platonice. Ca atare, camerele sunt de multe ori, decorate pe cat de elaborat posibil pentru a se potrivi cu fanteziile clientelei. De la 30.000 la 40.000, hotelurile Love sunt imprastiate in toata tara, ceea ce inseamna o multime de camere - si o multime de fantezii. Misiunea fotojurnalistului Misty Keasler este aceea de a raporta multele variatii ale temei dragostei si sa le prezinte intr-o modalitate artistica pentru a scoate in evidenta aroma lor distincta.

Hotelurile Love sunt un fenomen japonez foarte special.

    Ceea ce pare a fi o sala de clasa, o masina de metrou sau Statia Spatiala Internationala, reprezinta camere din hotel cu astfel de tematici ingenioase si elegante.

Hotelul Omul de zapada


Hotelul Omul de zapada in Kobe iese in evidenta

    Hotelul Omul de zapada in Kobe iese in evidenta - si asta spune mult. Cel putin una dintre camere dispune de o varietate de imagini de gheata temperate cu suprarealism: ca o cutie de servetele de dimensiuni mari pentru o masuta de cafea.

Design interior pentru hoteluri

    Plaza Angelo Group, compania care detine Omul de zapada, are si alte hoteluri care par sa ofere aceeasi experienta rece. Ei merg pe numele de padurar de zapada, omul de zapoada rosu, planeta omului de zapada si Calea Lactee a omului de zapada. Distractie placuta copii!

Teme de design in proiectarea decorului unui hotel

Design interior sub forma de nava spatiala


Design interior sub forma de nava spatiala

    "Design interior pentru cei bogati si faimosi"! Serios, cine altcineva, in afara de cei bogati si faimosi isi pot permite un interior ca acesta, sa nu mai vorbim de o naveta reale? Aceste desin-uri inventive, troposferei, fac zborul mult mai confortabil.
 
 Design de interior inedit