Mobilier de gradina

Mobilier de gradina

 

Mobilier de gradina  Mobilier de gradina

    Acum, cat este vara si calda, ne putem bucura de atmosfera insorita de afara si petrecm mai mult timp in aer liber. Visam la serile in care ne distram la un gratar impreuna cu prietenii sau pur si simplu lenevim pe o canapea in propria gradina. Iata cateva exemple de mobilier de gradina inedit.
 

Set de mobilier metalic pentru gradina

 

 Set de mobilier metalic pentru gradina

    Poate ca nu sunt potrivite pentru interiorul tau modern, insa aceasta colectie de mobilier pare perfecta pentru orice spatiu in aer liber pe care il ai. Pune-le intre copaci, pe gazonul din spatele curtii sau oriunde, pentru a crea un contrast uimitor si cu care te poti lauda.

Colectie de mobilier de gradina

    Create de designerul Paola Navone si inspirate din arta actuala, aceasta nu doar va transforma sezutul intr-o experienta a confortului, inconjurat de natura, dar, de asemenea, pentru o adevarata arta figurativa in gradina ta.
    Si cel mai important fapt este ca mobila de exterior din metal va functiona asa cum o face iluminatul ambiental, odata ce luminile se sting. Destul de uimitor, nu?

Mobila de exterior

Scaun de gradina plantat


    Aceasta este o piesa de mobilier, care pare ca tocmai a aparut dintr-un basm, dar este, de fapt, produs printr-o metoda ingenioasa de modelare a unui copac, dezvoltat de o serie de artisti de la Pooktre!

Scaun de gradina plantat

    Ideea a venit prima in urma cu peste 20 de ani, cand Peter "Pook" Cook, un antreprenor care traia in muntii din Australia, s-a intrebat daca ar fi posibil sa creasca propriul scaun. Nestiind de altcineva care putea practica modelarea copacilor in lume, Pook s-a jucat cu aceasta idee ani de zile, desfasurand numeroase experimente cu diferite metode de gradinarit si tipuri de copaci, in timp ce inregistra aceste observatii.  In cele din urma, in 1996, experimentele sale si colaborarea cu partenerul lui, Becky Northey, a dus la dezvoltarea unui sistem de arbori numit "Pooktre."

scaun de gradina realizat prinmodelarea copacilor