Usi inedite

Usi inedite

 

Usi inedite Usi inedite

    Usa are scopul de a izola atat fonic cat si termic incaperea in care se afla amplasata si pe deasupra ofera intimitatea si securitatea de care avem nevoie cu totii. Insa, aceste usi, pe langa aspectele functionale aduc un design inedit, la care, cu siguranta vei ramane cu gura cascata.
 

Usi ciudate si amuzante

 

Usa dubla

    Aceste modele de usi, create de Nicolai Wallner sunt uimitoare. Imaginati-va doar cum vor reactiona prietenii tai sau oricine atunci cand vor vedea o usa ca asta.
 
 Usa de colt
 
    Galeria Nicolai Wallner este o galerie de arta contemporana, care prezinta arta inovatoare scandinava si arta internationala. Din anul 1993, Galeria Wallner Nicolai a fost una dintre cele mai importante tinere galerii de arta contemporana de pe scena artistica. Galeria Nicolai Wallner a atins o reputatie internationala pentru prezentarea unora dintre cei mai dificili artisti contemporani.
 
 Usa tripla
 

Usa cu sistem de securitate inclus

 

 Lantul usii

    Acest concept de usa prevazuta cu un astfel de lant a fost proiectat de Artemy Lebedev. Singura problema cu aceasta usa ar putea fi...daca aveti un vizitator, s-ar putea sa aveti un dialog de genul: "Voi fi chiar acolo, stai!", dupa 2 minute ... "inca un minut, sunt aproape!", pentru ca lantul este destul de lung pentru a ajunge la celalalt capat al labirintului.

Usa cu sistem de securitate inclus

Usi glisante

 Usi glisante

    Acesta este un concept de usi glisante foarte interesant. Ele sunt practice si elegante. O usa plianta poate fi o solutie pentru multe situatii, fara a scoate sau a distrugere caracterul cladirii. Sunt atat de multe situatii incat o usa glisanta poate fi o solutie pentru a va imbunatati spatiul de locuit si mediul din jurul vostru, de exemplu, daca traiesti intr-un apartament cu un balcon. Prin incorporarea unei usi pliabile, glisante intre tine si balcon, puteti crea mai mult spatiu. Ce ati zice sa folositi o usa glisanta ca o fereastra pentru a genera un spatiu deschis, in orice camera din casa. Usile culisante poate creste timpul valoros petrecut cu familia, chiar si atunci cand acestea se afla in gradina si voi va aflati in casa.
 
 Usi pliante