Stiluri de design interior in 2009

Stiluri de design interior in 2009


    Ei spun ca ceea ce este in plina expansiune se schimba peste noapte si in timp ce lumea design-ului interior nu este excesiv de dinamica, tendintele, atunci cand vine vorba de a-ti face interioarele se schimba odata cu trecerea timpului. Cu fiecare an vin noi sfaturi despre design interior, culori care sunt mai relevante, nuante care reinventeaza spatiul ce te inconjoara si accesorii care adauga o noua dimensiune casei tale. Deci, ce se poarta si ce se intampla in anul 2009? Iata cateva stiluri de design interior ale anului 2009.

Stiluri de design interior in 2009
 

1. Pune accent pe confort


    Arhitectura moderna si aranjamentele speciale cauta un echilibru intre interiorul confortabil si aspectul senzual. Ceea ce se cauta in 2009 utilitatea si valoarea practica.

Pune accent pe confort

2. Amestec si potrivire de stiluri si nuante


    Unul dintre cele mai importante impacturi asupra stilurilor de design din 2009 va fi cel al crizei economice mondiale si modul in care oamenii vor cantari de doua ori pana vor alege sa achizitioneze un produs. Trendul va fi cel de amestec si potrivire lucrurile vechi, care sunt inca utile cu accesorii noi, care sunt accesibile si adauga ceva pretios spatiului. Chltuielile excesive si extravagante si aruncarea tuturor lucrurilor vechi, deoarece nu se potrivesc cu aspectul nou dorit, va fi de domeniul trecutului in putin timp.

 Unul dintre cele mai importante impacturi asupra stilurilor de design din 2009 va fi cel al crizei economice mondiale

 

3. Nu inghesuiti - lasati spatiul sa arate mare decat este el cu adevarat


    Mergand pe ideea unui stil simplu si elegant pare a fi calea de urmat pentru 2009, ca un interior ordonat si aerisit, reprezinta alegerea populara in randul atat a consumatorilor, cat si a designerilor. Aceasta ofera camerei un aspect mai sofisticat si ergonomic impreuna cu economisirea banilor. Pastreaza doar ceea ce este necesar si organizeaza spatiul cu precizie.

Nu inghesuiti - lasati spatiul sa arate mare decat este el cu adevarat

4. Un aspect minimalist cu modele contrastante


    Nu exista nici o indoiala ca aspectul minimalist este cel mai popular stil care se intalneste in prezent, atunci cand este vorba de proiectarea fie a biroului, fie a casei. Design-ul minimalist si compact economiseste spatiu, arata futurist si cu modele contrastante, stralucitoare si indraznete devine si mai accentuat. Daca te uiti la o casa moderna din zilele noastre, cel mai probabil veti gasi linii cu aceasta tendinta.

Un aspect minimalist cu modele contrastante

5. Gandeste verde pentru a profita de beneficiile pe termen lung


    Mergand pe ideea ecologica de a economisi consumul de energie din casa ta reprezinta o modalitate foarte buna de a investi in viitor. Acest model este integrat rapid si in liniste in design si structura celor mai multe case moderne. Cu cat mergi mai departe pe linia "verde", cu atat vei culege beneficiile sale pe termen lung. Nu este vorba doar de o initiativa sanatoasa pe care o poti aborda, ci este ceva cu care te poti mandri.

Gandeste verde pentru a profita de beneficiile pe termen lung

6. Culorile vii sunt aroma sezonului


    Negrul, albul si griul sunt intotdeauna populare si se potrivesc cu un aspect mai modern, dar nuantele stralucitoare asa cum este portocaliul vibrant, albastrul si galbenul vor conduce anul acesta. Asa ca vopseste peretii in culorile vii si indraznete pe care le iubesti. Puteti, de asemenea, sa fiti siguri ca acest lucru va va ridica moralul atunci cand sunteti intr-o pasa proasta.

Culorile vii sunt aroma anului 2009

    Stilurile de design si tendintele anului 2009 par a fi ca urmare a recesiunii globale pe de o parte, iar pe de alta parte aspectul ergonomic dorit de catre majoritatea. De asemenea, este frumos faptul ca functionalitatea a castigat teren in comparatie cu forma.