Tapet 3D

Tapet 3D

 

 Modele de tapet

    Tapetul este un obiect de decor clasic, el existand in tendinte de-a lungul timpului datorita functionalitatii si usurintei cu care se aplica. Desi, in anumite perioade tapetul a fost inlocuit cu alte materiale, asa cum este faianta, de exemplu, acesta a trecut peste tendinte, pentru ca in prezent sa fie una din primele optiuni in alegerea decorarii peretilor locuintei.
 

Tapet 3D

 

 Tapet 3D

    Acest tapet 3D realizat de Mio Cultura nu numai ca arata extraordinar, dar, de asemenea, arata ca o solutie ecologica pentru pereti. Realizat din 100% placi de tapet reciclate acest tapet este caracterizat de efectul incretit care permite crearea de diverse modele sau desene, prin transformarea celor 30 cm a placii in orice directie ai nevoie. Tapetul incretit 3D se lipeste fie temporar folosind banda, fie permanent, utilizand adeziv.

Acest tapet este caracterizat de efectul incretit care permite crearea de diverse modele sau desene.

Efectul de incretire


    Tapetul incretit 3D este un tapet usor care poate fi instalat temporar cu banda dubla sau permanent cu pasta pentru tapet. Poti crea usor diferite modele sau desene prin aplicarea placilor de tapet in directii diferite , iar acestea se pot vopsi in orice culoare doresti. Placile sunt de 30 x 30 cm si poti crea un perete personalizat folosind diverse culori si dimensiuni.