Modele de scaune ingenioase

Modele de scaune ingenioase


    Scaunele reprezinta o piesa de mobilier necesara pentru locuinta. Fie ca ne dorim scaune clasice, fie unele mai non-conformiste, scaunele ne ajuta sa socializam si sa schimbam in bine aspectul design-ului interior.

Modele de scaune ingenioase
 

Scaunul valiza

 
    Decat sa trantesti valiza goala in dulap, de ce sa nu o transformi intr-un scaun functional? Exact asa functioneaza aceasta valiza ce se transforma in scaun.

 Scaunul valiza

 Scaun sub forma de tava


    Reciclarea este buna, dar sa zicem ca, din anumite motive aiurite, colectezi sticle. Atat timp cat gatul este de o dimensiune standard, iar tu colectezi 16 dintre ele, poti face singur un scaunel sau masa. Scaunele si jucariile sunt intr-adevar pentru copii, dar stim cativa adulti care ar incerca sa aiba astfel de piese de mobilier in casa.  

 Scaun sub forma de tava

Scaunul sub forma de ovine


    Ei bine, acest scaun este cu siguranta unul dintre piesele de mobilier inspaimantatoare pe care le-am vazut vreodata. Nu este sigur de unde provine acest scaun, dar trebuie sa existe o cerere pentru el, undeva.

Scaunul sub forma de ovine

Scaunul sub forma de carucior de cumparaturi


    Acest scaun, intitulat "Odihna consumatorului" a fost conceput in 1983 de catre Frank Scheiner, care conduce Studios Stiletto in Berlinul de Vest.
    "Cu sapte ani in urma, cand am dus-o pe mama mea la un magazin de design din Berlin, ea s-a uitat la toate piesele de mobilier cu sarma sau plasa si a spus ca acestea i-au amintit de cosurile ei de cumparaturi", a reamintit Frank Schreiner, un designer care conduce Stiletto Studios in Berlinul de Vest. "Asa mi-a venit ideea."

Scaunul sub forma de carucior de cumparaturi