Decoratiuni interioare: ceasul de perete

Decoratiuni interioare: ceasul de perete


     Suntem guvernati de timp si ni se pare ca nu ne ajunge niciodata. Ne-am obisnuit chiar sa avem o piesa de mobilier care ne reaminteste cu precizie cat de repede trece timpul, mai mult decat atat, purtam un astfel de dispozitiv in fiecare zi la mana. Legatura noastra cu ceasul nu se va termina curand sau poate niciodata - mai ales atunci cand incepem cu adevarat sa ne jucam cu posibilitatile creative asa cum sunt exemplele ce vi le voi prezenta in cele ce urmeaza.
 
Active Image
 

Ceasuri 5 O'clock


    Cu acest ceas iti dai seama cum lumea se misca sub tine, desi nu este atat de precis, insa este cu adevarat impresionant. Ceasul Five O’Clock, pe de alta parte, nu este interesat de alta ora decat aceea ce marcheaza sfarsitul unei zile de munca. Incurajeaza privitul la ceas. Ceasul "nicaieri tu si cu mine" tinteste catre o baza a consumatorului diferita: diferenta de fus orar dintre prieteni sau iubiti.

Cu acest ceas iti dai seama cum lumea se misca sub tine

Ceasul Corpus


    Acesta este un ceas bizar, reprezinta o scurta istorie a timpului realizata de profesorul Stephen Hawking. Poate te asteptai la ceva mai celest, insa o creatura odioasa este incolacita pe rama, devorand minutele si secundele, iar in loc de brate ce arata ora o serie de crapaturi luminate sunt inserate in fata sa realizata din de 24 de karate.

Ceas bizar

Ceasul polar si Goed


    Departandu-ne putin de obsesia noastra de ceas circular, iata aceste doua exemple de ceasuri inovative. Ceasul TikTak arata inghetat, iar numerele sale sunt de diferite marimi si se intind pana la terminarea bratelor. Ceasul virtual polar este o intindere concentrica de arce, miscandu-se rapid in afara ramei ceasului si imperceptibil in interiorul lui. Il poti croi in totalitate in functie de preferintele tale.

Ceasul virtual polar este o intindere concentrica de arce

Ceasul format din cuvinte


    Acest ceas nu este interesat de numere, ci doar de cuvintele din spatele lor. Cele 150+ de picioare se rotesc aparent la intamplare pana cand numerele incep sa se transforme in cuvinte, in ordinea acelor de ceasornic bineinteles. 
 
 Ceasul format din cuvinte