Solutii de stocare unice

Solutii de stocare unice


Acum zece ani, multi dintre noi presupuneau ca domeniul cartilor electronice (ebooks) va transforma cartile traditionale in carti depasite. In timp ce mai multi dintre noi realizeaza majoritatea  activitatilor zilnice in mod automat, pe calculator, vom pastra intotdeauna un loc aparte cartilor de hartie si rafturilor ce le detin. Exista ceva atat de satisfacator in a te plimba intr-o camera captusita cu carti de toate culorile si dimensiunile, incat se stie ca acestea nu vor iesi niciodata din trenduri. Atractia lor este data de gama larga de stocare si de optiunile de afisare pe care alegem. Aceste rafturi incredibile nu pastreaza doar cartile, ele adauga o nota de stil si caracter intr-o casa.

Solutii de stocare unice
 
Biblioteca sub forma de urs polar

Nu fiecare casa ar arata grozav cu un urs polar mare in ea, dar pentru o casa cu o camera de safari acest sistem de rafturi este ideal. Rafturile mari, sub forma de urs tin carti si alte obiecte in timp ce vestesti lumii ca iti pasa de populatia in scadere a ursilor polari.
 
Biblioteca sub forma de urs polar

Biblioteca pe roti

Ce obtii atunci cand se combina biblioteci, scaune confortabile si roti? Se obtine un spatiu de stocare portabil ce dubleaza avantajele sale, beneficiind de un spatiu pentru lectura. Aceste design-uri, ambele realizate de Nils Holger Moorman, permit urmarirea sau evitarea soarelui prin mutarea spatiului de lectura in locatia optima. Sezlongul vine chiar cu o lampa construita in interiorul lui, intensificand experienta de lectura portabila.

Biblioteca pe roti

Nu se citeste la cina!

Aceia dintre noi care au crescut cu o carte, atasata semi-permanent de maini, au auzit proclamatia de mai sus de milioane de ori. Dar design-ul de masa ex-libris sfideaza ordinele parintesti si incurajeaza lectura la masa. Picioarele sistemului de rafturi asigura depozitarea ampla pentru orice fel de carte de care ai putea avea nevoie, la masa; cartile de bucate ar fi setari minunate pentru aceasta biblioteca.

Masa cu picioare din carti

Un monument de citit

Daca lectura este mult mai mult decat un hobby pentru tine, este logic sa ridici un monument cartilor tale. Aceste polite piramidale pentru carti, realizate din argint masiv sunt potrivite pentru a face sa te simti ca un faraon - sau oricine cu o casa suficient de mare pentru a le gazdui.
 
 Biblioteca sub forma de piramida