BRICK - magazin de bricolaj, home improvement si proiecte DYI

BRICK - magazin de bricolaj, home improvement si proiecte DYI

actualizat la
18.04.2022
vizualizări
54893
18 voturi
status
actualizat

Brandul Brick, deținut de Five Holding SA, reprezintă primul magazin de bricolaj și home improvement din Dobrogea, deschis din anul 2002. Brick pune la dispoziția dumneavoastră o gamă extinsă și diversificată de materiale care include: cărămizi, lemn, materiale pentru hidroizolații, obiecte sanitare și accesorii pentru instalații sanitare, accesorii pentru instalații electrice, țevi și fitinguri sau scule electrice.

Totodată, compania oferă echipamente pentru mecanizare în construcții, diverse tipuri de feronerii, lacuri, vopsele, gresie, faianță, accesorii termoizolații, elemente de decorațiuni, produse marca proprie, produse pentru creșterea și îngrijirea copiilor cu vârsta de la 0-8 ani și nu numai.

Întreaga ofertă de produse este caracterizată de un raport optim între calitate și preț, atât pentru accesoriile de instalații electrice sau sanitare, scule și echipamente, cât și pentru electrocasnice și articolele de uz gospodăresc (produse curățenie, detergenți, folii, saci și altele).

Pentru a se asigura că cei care aleg BRICK nu duc lipsă de nimic, compania a implementat o serie de servicii gândite pentru a facilita cumpărăturile: consultanță tehnică la raft, mixaj color pentru vopsele lavabile, manoperă gratuită pentru confecționarea perdelelor și a draperiilor achiziționate din magazin, transport gratuit pentru cumpărături de minimum 500 lei în Constanța, retur marfă simplu și rapid, soluții de finanțare sau schimb valutar.

BRICK - Materiale de construcții alese corect!

Din grija față de clienții săi și din dorința de a oferi o gamă care să acopere toate necesitățile acestora, Brick are în portofoliul de produse și accesorii de grădină, accesorii de bucătărie, chiuvete, radiatoare, mobilier baie și bucătărie, corpuri de iluminat, produse pentru lucrările de canalizare, scule de mână, ustensile pentru vopsit, tavane și baghete din polistiren și nu numai.

Începând cu anul 2019, societatea a introdus spre vânzare gama de produse marca Brick. Acestea fac parte din categoria lacuri și vopsele, uz casnic sau decorațiuni, având un raport imbatabil calitate-preț.

Cu o politică de prețuri accesibile și un nivel înalt de calitate și profesionalism, echipa Brick și-a demonstrat angajamentul față de clienți, care au recompensat brandul cu fidelitatea lor, astfel că materialele cumpărate de la Brick sunt astăzi prezente în aproape fiecare casă din Constanța.

poza cladire brick
 
BRICK este alegerea corectă indiferent dacă proiectul clientului ține de amenajări, renovări sau construcții de la 0.

„Suntem pasionați de domeniul în care lucrăm și construim împreună o cultură internă care încurajează valori precum: excelența, încrederea, grija față de clienți, inovația. Recunoaștem performanța, încurajăm lucrul în echipă și atitudinea pozitivă. Ne bazăm pe o logistică performantă si pe energia unei echipe de angajați motivați și talentați. Suntem tineri, dinamici și entuziaști!"

Consultați întreaga gamă de produse pe site-ul: www.brick-romania.ro

Galerie fotografii BRICK - magazin de bricolaj, home improvement si proiecte DYI

Contact FIVE HOLDING SA

  • Telefon: 0733 001 930
    Fax: 0241 588 933
  • Adresa email: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
  • Adrese:

    Str. Ion Roată, Nr. 3, Constanța

    Telefon: 0241 620 020; 0733 001 930

  • Adresa WEB: https://brick-romania.ro

Toate informaţiile prezentate în această pagină sunt în acord scris cu firma FIVE HOLDING SA. Pentru orice informaţii, contactaţi FIVE HOLDING SA, Tel: 0733 001 930

18 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti FIVE HOLDING SA, ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

MARMO GLASS - amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala - scari si pardoseli
10.06.2009
32289 vizualizari

MARMO GLASS - amenajari interioare si exterioare cu piatra naturala - scari si pardoseli

Avand ca referinte standardele tot mai ridicate si cerintele variate privind amenajarile interioare si exterioare, S.C. Marmo Glass S.R.L. readuce in actualitate prelucrarea si finisarea pietrei naturale: marmura, granit, travertin, calcar.Datorita u...
CONSTRUCT SYSTEM 2006 - materiale de constructii - materiale lemnoase - echipamente sanitare
15.12.2010
8318 vizualizari

CONSTRUCT SYSTEM 2006 - materiale de constructii - materiale lemnoase - echipamente sanitare

Construct System 2006 realizeaza comert cu ridicata de materiale de constructii si presteaza servicii de cea mai inalta calitate. Gama produselor comercializate cuprinde: B.C.A., caramizi, gleturi, adezivi, profile, materiale lemnoase, precum si arti...
ITALCOM Hidrotermosanitari - echipamente pentru instalatii termice - instalatii sanitare - amenajari
20.11.2013
22582 vizualizari

ITALCOM Hidrotermosanitari - echipamente pentru instalatii termice - instalatii sanitare - amenajari

Italcom Hidrotermosanitari va ofera, din anul 2010,  materiale de instalatii termice si sanitare de inalta calitate - produse termo-sanitare pentru casa: centrale termice, boilere, radiatoare, cazi de baie, cadite, cabine de dus, obiecte sanitare s...