ENDRESS ZENESSIS GROUP - Generatoare, utilaje construcții, echipamente CNC laser, automotive

ENDRESS ZENESSIS GROUP - Generatoare, utilaje construcții, echipamente CNC laser, automotive

actualizat la
12.06.2024
vizualizări
291
1 voturi
status
actualizat

Endress Zenessis Group reprezintă un grup industrial format de peste 20 de ani, care oferă soluții tehnice avansate în industria generatoarelor de curent, utilajelor de construcții, prelucrării metalelor și industriei auto.

Prezență impunătoare pe piața europeană, brandul ZENESSIS și-a propus să impună standarde noi în domeniul tehnologiei și inovației, atât în țară, cât și în străinătate.

Cu ajutorul tehnologiilor avansate și a unei echipe complexe de ingineri proiectanți, constructori și alți membri calificați și competenți în domeniu, grupul de firme Endress Zenessis Group acoperă diferite domenii de activitate: producție și vânzare generatoare, vânzare utilaje construcții, echipamente CNC laser și automotive.

poza cluj

Grupul deține capacități de proiectare și producție în Germania în localitatea Altensalzwedel, precum și în orașul Bocșa, județul Caraș-Severin, România.

Producție și vânzare generatoare

zenesis generatoare

Endress Zenessis Group produce și distribuie generatoare de curent electric (cu puteri cuprinse între 1-5000 kVA) și surse neîntreruptibile UPS (cu puteri curinse între 1-1000 kVA).

De asemenea, dezvoltă și implementează soluții alternative de producere a curentului electric: panouri solare fotovoltaice, turbine eoliene, microhidrocentrale.

Gama de produse cuprinde:

  • generatoare de curent electric monofazate și trifazate, profesionale, cu funcționare pe benzină, diesel, biodiesel, gaz cu pornire automată sau electric, incarcasate, insonorizate.

Generatoarele de curent electric Zenessis sunt certificate CE și distribuite în întreaga lume.

Vânzare utilaje construcții

utilaje zenessis

Endress Power Romania, parte a grupului Endress Zenessis Group, comercializează utilaje de construcții și echipamente de ridicare și manipulare a materialelor.

În prezent, societatea reprezintă companii prestigioase din Europa, producători cu vastă experiență și oferă produse și servicii de top.

Gama de mașini și echipamente disponibile în stoc include:

  • încărcătoare, excavatoare, stivuitoare, generatoare, transpaleți, cilindri compactori, buldoexcavatoare, nacele, remorci, macarale pe șenile, motoare Diesel și alternatoare, etc.

Echipa stă la dispoziția clienților cu recomandări de produse, service/mentenanță și piese de schimb.

De asemenea, oferă suport pentru alegerea soluției de finanțare potrivite - leasing financiar / operațional / închiriere, cu dobânzi preferențiale.

Echipamente CNC Laser

debitare laser zenessis

Endress XT Laser, parte din grupul Endress Zenessis Group, produce mașini de debitare laser de vârf și abkant-uri avansate, oferind soluții tehnologice inovative pentru prelucrarea materialelor în diverse industrii.

Cu ajutorul CNC UTILAJE sunt furnizate numai utilaje CNC de la producători internaționali de top. Mașinile CNC (Computer Numerical Control) sunt dispozitive utilizate în prelucrarea materialelor pentru a crea piese și componente, cu precizie ridicată.

Aceste utilaje sunt controlate de computere și sunt capabile să efectueze operații complexe de tăiere, găurire, frezare, strunjire și alte procese de prelucrare a materialelor.

În gama de produse sunt incluse:

  • aparate de sudură cu laser, mașini laser CNC, aparate de precizie pentru curățare și sablare cu fibră laser, Abkant, mașină de tăiat cu ghilotină hidraulică, etc;

Comunitate a inovatorilor în prelucrarea metalelor

Echipa Endress Laser este formată din profesioniști pasionați de domeniul în care activează, care răspund cu promptitudine fiecărei cerințe venite din partea comunității căreia își oferă serviciile (de la ateliere mici la fabrici mari).

Cu scopul de a inova industria, Endress XT Laser este mereu în pas cu ultima tehnologie în domeniul prelucrării de metale.

Automotive

Zenessis Automotive, parte a grupului Endress Zenessis Group, produce și comercializează o selecție extinsă de vehicule electrice avansate, concepute și adaptate pentru a se potrivi fiecărui stil de viață și nevoie de afaceri.

Combinând calitatea superioară a ingineriei cu soluțiile de transport ecologice, Endress Automotive aduce pe piață nu doar mașini, ci și o viziune pentru un viitor sustenabil.

Echipa de ingineri și tehnicieni de top sunt dedicați optimizării performanței și fiabilității fiecărui vehicul,  bazându-se pe calitate și inovație în procesul de producție.

automotive statii de incarcare

Compania oferă:

  • autobuze electrice de transport persoane, microbuze electrice de transport persoane sau marfă, vehicule utilitare de întreținere a localităților;

Autobuzele electrice sunt proiectate pentru a oferi o călătorie lină și fără emisii și sunt echipate cu tehnologii de propulsie electrică de ultimă generație.

Autovehiculele utilitare electrice au autonomie extinsă și costuri reduse de întreținere.

Stațiile de încărcare electrice sunt compatibile cu o gamă largă de vehicule electrice și sunt dotate cu tehnologie de încărcare rapidă.

Cu ajutorul Endress Zenessis Group poți face diferența pentru afacerea ta!

Endress Zenessis Group oferă ultimele tehnologii în domeniu, în concordanță cu tendințele pieței internaționale.

Produsele sunt exportate la nivel global, printr-o rețea de distribuitori și parteneri din Europa, Asia, Africa, America de Nord și de Sud.

Compania deține certificările ISO9001, ISO14001, ISO 18001, ISO 27001.

Endress Zenessis Group este alături de clienții care își doresc să crească în industrie și să își atingă toate obiectivele, cu soluții și echipamente care deschid calea către viitor!

Galerie fotografii ENDRESS ZENESSIS GROUP - Generatoare, utilaje construcții, echipamente CNC laser, automotive

Servicii oferite de Endress Zenessis Group:

  • Service/mentenanță și piese de schimb pentru utilaje de construcții;

Contact ENDRESS ZENESSIS GROUP S.R.L.

1 Voturi

Ai colaborat cu această firmă?

Dacă ai lucrat sau cunoşti ENDRESS ZENESSIS GROUP S.R.L., ai posibilitatea să oferi un vot/rating. Îți mulțumim.

ACORDĂ UN RATING:

slab mediu acceptabil bun excelent

Alţii au fost interesaţi şi de:

KONECRANES - Echipamente și servicii de ridicare
01.07.2024
18822 vizualizari

KONECRANES - Echipamente și servicii de ridicare

KONECRANES proiectează, produce, comercializează și întreține echipamente de ridicat pentru diverse ramuri industriale. Compania este prezentă pe piața românească încă din 1995 și acoperă o serie extrem de extinsă de produse menite să faciliteze act...
ELMAS - Ascensoare, lifturi, macarale industriale, stivuitoare, structuri metalice, depozite automatizate și sisteme de parcare
26.03.2024
14887 vizualizari

ELMAS - Ascensoare, lifturi, macarale industriale, stivuitoare, structuri metalice, depozite automatizate și sisteme de parcare

ELMAS răspunde cerințelor exigente din domeniul intralogisticii, oferind o gamă vastă de produse, printre care se numără ascensoare, lifturi, stivuitoare, poduri rulante, macarale industriale, scări rulante, platforme de materiale, sisteme de depozit...
EcoCranes - Macarale, poduri rulante, echipamente de ridicat
02.10.2023
1702 vizualizari

EcoCranes - Macarale, poduri rulante, echipamente de ridicat

EcoCranes distribuie la nivel național o gamă variată de echipamente de ridicat, manipulat și depozitat mărfuri. Compania activează pe piața din Europa încă din anul 2004, iar de atunci filialele firmei au ajuns în mai multe țări, printre care și Ro...